Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Netflix objavio trailer za drugi dio Snyderovog SF-a Rebel Moon
"Part Two: The Scargiver" na streaming stiže 19.4.2024.

Netflix objavio trailer za drugi dio Snyderovog SF-a "Rebel Moon"

Foto: YouTube

Epska priča Zacka Snydera Rebel Moon završava s velikim finalem The Scargiver za koji je ovih dana objavljen teaser trailer.

Nakon što je 22. prosinca na Netflix stigao Rebel Moon – Part One: A Child of Fire, u službenom hrvatskom prijevodu Rebel Moon, prvi dio: Dijete vatre, film se vrlo brzo popeo na prvo mjesto najgledanijih filmova na Netflixu. Epska akcijska SF priča osmišljena je u dva dijela od kojih finale stiže već u travnju 2024. godine, a Netflix nas je razveselio službenim traserom za Rebel Moon – Part Two: The Scargiver, u hrvatskom prijevodu Rebel Moon, drugi dio: Zadavateljica ožiljaka, koji u skoro 2 minute otkriva neke detalje o radnji.

U prvom dijelu, Dijete vatre, upoznali smo autsajdericu Koru (Sofia Boutella) koja je svoje utočište i dom pronašla na skromnom mjesecu Veldtu. Kora je za sobom ostavila život ratnice koja se borila protiv Imperija, zlog intergalaktičkog carstva kojem je cilj kontrolirati cijelu galaksiju. No, Korin život naprasno je prekinut i ona se mora vratiti u rat protiv cijele vojske Matice koja je napala Veldt te koja želi pokoriti svemir. Kora je u misiju spašavanja i borbu krenula s ekipom ratnika koje među ostalim čine Gunnar (Michiel Huisman), Darrian Bloodaxe (Ray Fisher), Kai (Charlie Hunnam) i robot Jimmy (glas posudio Anthony Hopkins).

Na kraju prvog dijela činilo se da je Kora uspjela ubiti zlog Noblea (Ed Skrein) koji je i napao Veldt, no njega je oživio Balisarius (Fra Fee) i naredio mu da dovede Koru na pogubljenje. Teaser otkriva još intenzivnije scene pripreme i borbe koje će stvoriti nove legende i junake za epski završetak.

Zack Snyder režirao je i drugi dio te napisao scenarij sa Shayem Hattenom i Kurtom Johnstadom, a u ostalim ulogama su Djimon Hounsou, Jena Malone, Staz Nair, Bae Doona i Cleopatra Coleman.

Rebel Moon, drugi dio: Zadavateljica ožiljaka na Netflixu će biti dostupan od 19. travnja 2024. godine, a u nastavku prisjetite se trailera za Prvi dio: Dijete vatre koji je dostupan na navedenom streamingu.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    2 0
    Redskins redskins @ 27.12.2023. 22:34
    Meni je film odlican, prvi dio gledao neku noc, negdje sam procitao da ljudi nisu bas zadovoljni, da su losi komentari , moj problem je sto nisam objektivan kod ovakve vrste filmova koji bacaju na star wars jer ih jednostavno obozavam, ok ima gluposti negativci prikazani kao nacisti necu dalje... U biti povlacim ovo odlican pa cu reci vrlo dobar, meni naravno, ali to je samo moje misljenje, jbg slab sam na ovakve teme, uglavnom mozak na pašu...
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala