Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Sveti Stjepan 26.12.
Izdvajamo emisije, serije i filmove u udarnom terminu od 20 sati

TV Preporuke dana – Sveti Stjepan 26.12.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu na blagdan Svetog Stjepana, 26. prosinca.

SERIJE / EMISIJE

Božić velikih želja, HTV 1 u 20:15 sati
Kad se Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca spoje, odmah nastane nezaboravan tulum! Još kad u goste pozovu čovjeka od planinskih vrhova Stipu Božića, slavljenika kojemu je isti dan imendan i rođendan, a opet je mlađi od samoga sebe, i Stjepana Božića, koji osim u boksačkom ringu rado završi u zatvoru, luda zabava može početi.

Sherlock, HTV 2 u 23:45 sati
Sherlock je ponovno na britanskome tlu, a doktor Watson i Mary pripremaju se za najveći izazov dosad - postat će roditelji. Dok Sherlock čeka da Moriarty povuče svoj posthumni potez, nemirnomu detektivu pozornost privlači intrigantna zagonetka.

Svijet u plamenu, HTV 3 u 0:10 sati
U razorenoj Varšavi Kasia planira bijeg sa svojom ucviljenom majkom Marijom Tomaszeski. Harry se vraća u Manchester. Kada napokon smogne hrabrost da Lois kaže istinu o Varšavi, ona ga razoruža izjavivši mu ljubav.

FILMOVI

Štrumpfovi 2, HTV 2 u 20:15 sati
Gargamel svoje kvazi-Štrumpfove naziva Vragolani, a planira ih iskoristiti kako bi ostvario svoj novi zlobni plan. No otkrije da će mu u njegovoj nakani biti potreban pravi Štrumpf.

Božić u palači, Doma TV u 21:15 sati
Dok planiraju božićno natjecanje u umjetničkom klizanju za kraljevstvo San Senovi, koreografkinja Katie i kralj Alex zaljube se. No hoće li tradicionalni stanovnici San Senove dopustiti svom kralju da okruni strankinju?

Nanny McPhee: Povratak čudesne dadilje, HTV 2 u 22 sata
U nastavku filma Nanny McPhee dvostruka dobitnica nagrade Oscar Emma Thompson vraća se ulozi čudesne dadilje koja se pojavljuje tamo gdje je najpotrebnija u ovoj predivnoj i humorističnoj bajci koja je oduševila tisuće djece širom svijeta.

Johnny English: Ponovno na zadatku, RTL u 22:10 sati
Kada kriminalistički istražitelj razotkriva javnosti identitete svih aktivnih tajnih agenata u Britaniji, katastrofa pogađa čitav sistem, a sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva je na kocki. Tajna služba se sada može osloniti samo na jednog čovjeka, umirovljenog Johnnyja Englisha.

Dani radija, HTV 3 u 22:40 sati
Radio je, uvjerljivo pokazuje Allen, prodro u domove Amerikanaca, bio je veza sa svijetom, sa svijetom uspjeha, ali i tragedija.

Tatica se vratio za Božić, Nova TV u 22:55 sati
Brad i Dusty su uspjeli postići nemoguće: primirje i zajedničko očinstvo. Sve djeluje skladno sve dok Dustyjev macho tata Kurt i Bradov ultra emotivan otac Don ne najave svoj dolazak za Božić. Kurt će unijeti razdor između Dustyja i Brada svojim nametanjem mišljena i neslaganjem s njihovim zajedničkim odlukama vezanim za odgoj njihove djece.

Kako se riješiti Djeda Mraza, HTV 1 u 23:15 sati
Kako bi spasio svoj posao koji je u zabrinjavajućem padu, Chris Cringle, poznat i kao Djed Mraz, prisiljen je na partnerstvo s američkom vojskom. Cringle se uplete u smrtonosnu bitku protiv atentatora kojeg je unajmio razmaženi 12-godišnjak nakon što je u čarapu dobio komad ugljena.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala