Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Antonio Banderas i Alice Eve u lovu su na Kultnog ubojicu
Novi kriminalističku triler Jona Keeyesa "Cult Killer" predstavljen je novim trailerom

Antonio Banderas i Alice Eve u lovu su na "Kultnog ubojicu"

Alice Eve pred sobom ima jezivi slučaj ubojstva u filmu Cult Killer. Glumeći mlađu privatnu istražiteljicu koji radi s iskusnim Antoniom Banderasom, probijat će se kroz zamršenu mrežu koja uključuje nemilosrdnog serijskog ubojicu i bogatu obitelj s kosturima u ormaru. Danas imamo prilike pogledati prvi trailer za nadolazeći kriminalistički triler.

Eve glumi Cassie Holt, koja započinje trailer prilaskom Mikhailu Telliniju (Banderas) kako bi razgovarala s njim o tome da postane privatna istražiteljica. Njezin entuzijazam za profesiju osvaja ga i on je uzima pod svoje kako bi osigurao da ne samo može pronaći dokaze već i sama se obraniti ako bude potrebno.

Njihov rad se isplati kada joj je dodijeljen slučaj kolege detektiva koji je brutalno ubijen. Uz vodstvo svog mentora, ona prati novac do idilične kuće sa sumnjivom tajnom sobom koja sadrži nešto što ostavlja Cassie zapanjenom. Kad se crvena laserska točka pojavi na njezinim prsima, postaje jasno da će Cassiena potraga postati još opasnija što se više bude približavala istini.

Sinopsis otkriva da njihov grad ima mračno kriminalno podzemlje, a sudeći po jednoj od žrtava pronađenih tijekom istrage, čini se da je trgovina ljudima dio operacije. Tellini primjećuje kako se grabežljivci skrivaju naočigled, ali on je ubrzo upleten u te zločine, ostavljajući Cassie da riješi slučaj i skine ljagu s njegovog imena. Ipak, opasnost je vreba iza svakog ugla, a na kraju bi se mogla naći uhvaćena u zamku tajanstvenih likova koji stoje iza svega.

Cult Killer dolazi od redatelja Jona Keeyesa dok Charles Burnley potpisuje scenarij. Paul Reid i Shelley Hennig pridružuju se Banderasu i Eve kao dio glumačke ekipe, a film se u kinima očekuje 19. siječnja 2024. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala