Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Treća sezona serije Sisi premijerno na programu Epic Drama
Epic Drama premijerno kreće s prikazivanjem 27. prosinca, stižu složena politička previranja u Europi i veliki osobni sukob za Sisi i Franju

Treća sezona serije "Sisi" premijerno na programu Epic Drama

Foto: Viasat/Beta Film

Pred vratima nam je dugo očekivana treća sezona serije Sisi. Epic Drama premijerno će prikazati prvu epizodu 27. prosinca. Ova će se sezona usredotočiti na složena politička previranja u Europi i veliki osobni sukob za Sisi i Franju.

Njihov sin, prestolonasljednik Rudolf, navršava devet godina. Nakon proglašenja republike u Francuskoj i nezadovoljstva koje se širi regijom, Franjo shvaća da Rudolf mora rano krenuti na vojnu obuku te se pripremiti da bude snažan i sposoban vladar. Međutim, Sisi uviđa i osjetljivu stranu svojeg sina i boji se da neće moći podnijeti nemilosrdnu obuku.

Ova najnovija sezona snimana je u raznim zemljama diljem Europe, no ne nužno u onima koje biste očekivali. U ovoj sezoni Sisi i Rudolf bježe u južnu Francusku uz pomoć francuske fotografkinje Alme, koju glumi Deniz Orta.

Međutim, scene koje se zbivaju u Francuskoj zapravo su snimljene u Hrvatskoj. Glumci i televizijska ekipa proveli su pet dana u Hrvatskoj, a sve scene u „francuskom“ selu i na plaži snimane su ondje. Među lokacijama snimanja bili su Trsteno, Zaton i jedna plaža u Konavlima.

Ove sezone upoznajemo i mnoštvo novih likova. Među njima je sobarica Walli, koju tumači Pauline Werner, koja je pobjegla iz Pariza nakon pada Napoleona III. Planira pljačku na skorašnjem balu u carskoj palači, što pobudi zanimanje džeparoša Gustava, kojeg glumi Max Hubacher. Postupno se zaljube jedno u drugo, no kada Walli dobije poziv samog cara Franje, njezin odnos s Gustavom je na kušnji.

Jedan od važnih događaja koji se provlači kroz nove epizode je pad Napoleona III. i proglašenje republike u Francuskoj. Zahtjevi za demokracijom sve su glasniji i među austrijskim građanima, što povećava pritisak na Franju i Sisi. U međuvremenu, izgradnja objekata za svjetsku izložbu u punom je jeku. Politički nemiri izazivaju nezadovoljstvo među građevinskim radnicima, što navodi Franju da svojeg prijatelja Grünnea pošalje da se infiltrira među članove pobune i pronađe njezinog vođu. Međutim, Grünne svjedoči nečemu zbog čega počne dvojiti u svoju odanost kruni.

Treću sezonu serije Sisi premijerno pogledajte na programu Epic Drama, od srijede, 27. prosinca, u 21:00 sat.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala