Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ulozi (i dinosauri) veći su no ikad u najavi treće sezone serije La Brea
Finalna sezona zagonetne znanstveno-fantastične drame na male se ekrane vraća u siječnju

Ulozi (i dinosauri) veći su no ikad u najavi treće sezone serije "La Brea"

Put prema kraju počinje za obitelj Harris jer se La Brea vraća u svojoj trećoj i posljednjoj sezoni. Znanstveno-fantastična serija završit će sve dok se obitelj zajedno s ostalim preživjelima pokušava posljednji put vratiti u svoj svijet. Objavljen je i novi trailer koji nam daje uvid u fantastične izazove koji su pred njima i prilično jasno pokazuje da, iako je obitelj prošla kroz dovoljno, borba još nije gotova.

Isječak prikazuje radnju 10.000 godina p.n.e. kakvu poznajemo i prikazuje obitelj kako nailazi na nekoliko pretpovijesnih bića dok se bore pronaći put kući. Iako se čini da je svaka nada izgubljena, njihov duh i volja da ne odustanu ono što ih drži.

Iako se La Brea predstavlja kao znanstveno-fantastična avantura, ona je u jednakoj mjeri obiteljska pustolovna drama koja je počela s golemim ponorom koji se otvorio u Los Angelesu, povlačeći sve u tajanstvenu praiskonsku zemlju.

Finale druge sezone ostavilo nas je s više pitanja nego odgovora i sve će se konačno završiti u posljednjoj sezoni. Ostaje za vidjeti hoće li Preživjeli oprostiti Leviju što je sve doveo u opasnost, od ostalih priča veći dio sezone vidjet će kako obitelj pronalazi Eve. Nadolazeća premijerna epizoda treće sezone pod nazivom "Sierra" nastavit će se nakon što čistina bude uništena u napadu dinosaura. Pokupivši komadiće iz prošle sezone, Gavin će otkriti neke tragove o tome gdje se Eve nalazi, no praćenje će sigurno rezultirati tragičnijim posljedicama.

U trećoj sezoni vraćaju se Natalie Zea kao Eve Harris, Eoin Macken kao Gavin Harris, Zyra Gorecki kao Izzy Harris, Eve i Gavinova kći, i Jack Martin kao Josh, njihov sin. U glumačkoj postavi su i Chiké Okonkwo kao Ty, Veronica St. Clair kao Riley Velez, Rohan Mirchandaney kao Scott Israni, Lily Santiago kao Veronica Castillo, Jon Seda kao dr. Sam Velez, Josh McKenzie kao Lucas Hayes, Nicholas Gonzalez kao Levi Delgado, Tonantzin Carmelo kao Paara i drugi.

Premijera treće sezone serije La Brea je 9. siječnja 2024. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala