Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tony Cetinski: Koncert za pamćenje na malim ekranima
Snimka koncerta jedne od najvećih pop zvijezda 23. kolovoza na RTL Televiziji

Tony Cetinski: Koncert za pamćenje na malim ekranima

Čak ni Michael Bolton nije ostao ravnodušan

Nazvao ga je jednim od najvećih pjevača koje je imao priliku upoznati. Nakon zajedničkog nastupa na pozornici londonskog Royal Albert Halla opisao ga je kao šarmantnog showmana i umjetnika lijepog, snažnog i osjećajnog glasa. Michael Bolton nam nije otkrio ništa što nismo znali, no uvijek je lijepo dobiti pohvalu od svjetski priznate pop zvijezde.

Samo lijepe i pohvalne riječi za Tonyja imao je i drugi svjetski tenor José Carreras, baš kao i svi glazbenici domaće scene s kojima je Tony imao prilike surađivati – od Olivera Dragojevića preko Borisa Novkovića do Toše Proeskog. Tony je snimio deset albuma, osvojio mnoštvo glazbenih nagrada i priznanja. Vlasnik je nekolicine diskografskih nagrada, trijumfirao je na mnoštvu festivala i nebrojeno puta se dokazao na pozornici kao jedna od najvećih hrvatskih pop zvijezda, no nikada nije zasjao kao u Areni, 23. svibnja 2009.

Koncert za pamćenje

U rasprodanoj Areni Zagreb pred 20.000 ljudi, Tony Cetinski je priredio koncert koji će se pamtiti čitav život. Uz emotivnu i uzavrelu atmosferu, u dvorani koja je bila premala za sve one koji su htjeli prisustvovati spektaklu, punih dva i pol sata gromoglasna i raspjevana publika pratila je Tonyja kroz najveće hitove njegove karijere: „Kad žena zavoli“, „23. prosinac“, „Caruso“, „Tebe ne bih mijenjao“, „Zbog nje“, „Ja sam zaljubljen“, „Blago onom tko te ima“.

Kao specijalni gosti Tonyju su se pridružile zvijezde showa „Hrvatska traži zvijezdu“, Barbara, Nikolina, Matej, Zoran i Bojan na pjesmi „Nek te zagrli netko sretniji“, a kao gost pojavljuje se i Milo Drmić, koji nije prošao na audiciji za isti show te 9-godišnji Silvio Štruklec. Tony se još jednom dokazao kao jedna od najvećih pop zvijezda Hrvatske, ali ovoga puta, uz, za hrvatske izvođače, neviđenu produkciju i nastup, koji je uključivao puhački bend, tri velika glazbena zida i veliku pozornicu, pomaknuo je granice koncertne prezentacije i potvrdio se kao najveći hrvatski zabavljač.

Atmosfera na Tonyjevom koncertu u zagrebačkoj Areni bila je sudeći po snimkama - fenomenalna!

Po prvi puta na malim ekranima pogledajte snimku koncerta u trajanju od 90 minuta, u subotu 23. kolovoza od 22.45 sati na RTL Televiziji.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala