Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi trailer za The Bikeriders: u kinima tek u lipnju 2024.
Drama u kojoj glavne uloge imaju Austin Butler, Jodie Comer i Tom Hardy trebala se u kinima naći tijekom ovog prosinca

Novi trailer za "The Bikeriders": u kinima tek u lipnju 2024.

Foto: YouTube

Focus Features sinoć je predstavio najnoviji trailer za svoju dramu The Bikeriders koju su kritičari već naveliko nahvalili na raznim festivalima, ali na koju ćemo se morati još načekati dok stigne u kina.

„Razmišljao sam, ne mogu zauvijek voditi ovaj klub“, čujemo Toma Hardyja u novom videu: „Izgradio sam ovo od nule, ovo je naša obitelj, ti i ja, mali.“ Iako je riječ o bajkerskoj drami, novi projekt poznatog filmaša Jeffa Nicholsa (Ponoćni specijal, Mud) u suštini je priča o obitelji.

Uz Hardyja glavne uloge imaju Austin Butler, Jodie Comer i Norman Reedus, a priča prati uspon fiktivnog motociklističkog kluba, the Vandals (Vandali), tijekom 1960-ih i to kroz živote njegovih članova. Inspiracija za film bila je kultna knjiga fotografija američkog fotografa i redatelja Dannyja Lyona tako da će vas The Bikeriders u potpunosti saživjeti sa supkulturom motociklista 1960-ih.

Kathy (Comer), samouvjerena članica Vandala koja je udana za neopreznog i naglog bajkera Bennyja (Butler), prisjeća se uspona Vandala tijekom cijelog desetljeća kad su počeli kao lokalni klub autsajdera koje su spojila dobra vremena, motori i poštovanje prema odlučnom vođi Johnnyju (Hardy). Tijekom godina Kathy se trudila kako bi nekako suzdržala Bennyjevu naglu ćud i vjernost Johnnyju, s kojim kao da se cijelo vrijeme natječe za Bennyjevu pozornost. Kad život Vandala postane sve opasniji i cijeli klub naginje postati opasna banda, Kathy, Benny i Johnny morat će donijeti odluke o svojoj odanosti klubu te jedni drugima.

Film The Bikeriders već je predstavljen na nekoliko festivala, počevši od Telluride film festivala krajem kolovoza ove godine, no nikako da stigne u kina. Problemi su krenuli kad je Disney odustao od njegove distribucije, no uskoro je Focus Features spasio stvar – a i čini se da je ovaj studio prikladniji za ovakav naslov.

Nichols potpisuje režiju i scenarij, a u ostalim ulogama su Michael Shannon, Mike Faist, Boyd Holbrook, Damon Herriman, Beau Knapp, Emory Cohen, Karl Glusman, Toby Wallace i Happy Anderson.

The Bikeriders u kinima očekujemo 21. lipnja 2024. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala