Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 17.12.
Nedjelja donosi odlične filmove, od kojih se naravno izdvaja omiljeni blagdani "Sam u kući 2"

TV Preporuke dana – Nedjelja 17.12.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 17. prosinca.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, HTV 1 u 20:15 sati
Ove nedjelje gledatelje očekuje posljednja polufinalna epizoda: još samo tri mjesta ostala su u finalu, a za njih će se boriti osam polufinalista koji nude široku lepezu talenata. Usavršavaju se posljednji detalji i pripremaju točke kojima kandidati žele oduševiti žiri i osigurati svoje mjesto u posljednjem krugu natjecanja za titulu hrvatskog Supertalenta!

FILMOVI

Sam u kući 2: Izgubljen u New Yorku, RTL u 20:15 sati
Kevin je siguran da se riješio napornog para zločinaca, ali Harry i Marv doputovali su u New York s genijalnim planom pljačke velikog dućana igračaka. Ne znajući da su njegovi stari protivnici u gradu, Kevin uživa dok se roditelji bezbrižno odmaraju na Floridi. Susret ljutih rivala neminovan je...

Spašavaj se tko može, HTV 1 u 21:15 sati
Detektiv iz Hong Konga, Bennie Chan desetljećima prati notornog kineskog kriminalca Victora Wonga. Kada Bennijeva nećakinja upadne u nevolje s Wongovim kriminalcima, Bennie će morati pronaći jedinog čovjeka koji mu može pomoći: američkog kockara Connora Wattsa.

Vitez tame: Povratak, Doma TV u 21:40 sati
Bruce Wayne je stariji, nakon osam godina izbivanja ni njegova fizička sprema nije onakva na kakvu smo navikli, a negativac nikada nije bio brutalniji…. No, ipak Batman izlazi iz svoje jazbine i bori se za svoj grad jer zločinci su ovoga puta oštriji no ikada.

Taxi 3, RTL u 22:15 sati
Daniel Morales u svom je bijelom Peugeotu izveo novi vozački podvig spasivši u posljednji trenutak bjegunca pred motociklističkom bandom. Njegovog najboljeg prijatelja i policijskog detektiva Émiliena Coutant-Kerbaleca muči situacija na poslu jer policija mjesecima ne uspijeva ući u trag bandi pljačkaša čiji se članovi kriju u odjelima Djeda Mraza.

Kao šefica, Nova TV u 22:45 sati
Najbolje prijateljice Mia i Mel žive život iz snova vodeći vlastitu kozmetičku kompaniju koju su zajedno gradile od samog početka. Zapadaju u financijske poteškoće, a iz tih problema mogu se izvući ukoliko pristanu na preuzimanje od strane moćne kompanije Claire Luna. Nova poslovna ponuda staviti će na kušnju dugogodišnje prijateljstvo.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala