Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Posljednja sezona serije Lude 70-e na Novoj TV
Pogledajte kako će otkačena ekipa dočekati kraj tih ludih godina i doba Led Zepelina

Posljednja sezona serije "Lude 70-e" na Novoj TV

Osma sezona bez glavnog protagonista Erica Formana (Topher Grace)

Urnebesna humoristična serija autora Marka Brazilla, Bonnie Turner i Terryja Turnera "Lude 70-e" (That 70's show) završila je snimanje osmom sezonom. Gledatelji će imati prilike vidjeti kako je otkačena ekipa dočekala kraj ludih 70-ih na Novoj TV od 28. kolovoza.

Dirljiv oproštaj ekipe serije "Lude 70-e"

Otkačeni cast "Ludih 70-ih" ostaje bez glavnog protagonista Erica (Topher Grace). Nakon što je vidio da mu je život postao pomalo dosadan i nezanimljiv, Eric se odlučio zaputiti u Afriku, a svoje prijatelje, obitelj i djevojku je ostavio u otkačenoj svakodnevnici.

Bliži se kraj 70-tih godina, a ostali protagonisti teško se mire s Ericoim odlaskom. Posebno njegova majka Kitty (Debra Jo Rupp) koja Donni (Laura Prepon) zamjera flertovanje s drugim muškarcima. Donna nakon prvotnog šoka ipak odluči održavati s Ericom vezu na daljinu, no za oko joj zapne Randy (Josh Meyers), novi zaposlenik u Hydeovom (Danny Masterson) dućanu s pločama. Eric pak putem pismu ostavi svoju ljubav Donnu koja tada proživljava teško razdoblje. Ipak na kraju odluči pružiti priliku prisutnom Randyu.

Jackie (Mila Kunis) se također nalazi u teškim ljubavnim problemima. Nakon što ju je Hyde ostavio, jer je mislio kako još postoji veza između nje i Kelsa (Ashton Kutcher), Jackie uloži sav svoj napor u dokazivanje suprotnog. Nakon što uspije izgladiti stvari s Hydeom, Jackie doživi novi šok: Hyde se u Las Vegasu tijekom pijanstva oženi sa striptizetom Samanthom (Jud Tylor). Tako će Hyde biti prisiljen živjeti u braku s nepoznatom ženom, a sve to zbog jedne lude i razuzdane noći. Jackie, očajna zbog svoje samoće, u novim će nastavcima konačno odlučiti potražiti svoju srodnu dušu. Tada otkrije da joj je prava ljubav bila cijelo vrijeme pred nosom. Naime, shvati da je Fez (Wilmer Valderrama) upravo ono što je cijeli život tražila.

Ponosni tata Kelso odluči se na obiteljski život sa ženom i kćerkom u Chicagu. Osim toga u Chicagu Kelso dobije i posao svojih snova - zaštitara na Playboyjevom imanju.

Višestruko nagrađivana serija tijekom godina ugostila brojne zvijezde

Serija je ugostila brojne ikone '70-ih - '90-ih: Gloriju Gaynor, Paula Anku, Shirley Jones, Charo, Alicea Coopera te Jessicu Simpson. U osmoj sezoni Topher Grace koji tumači lik Erica odlučio je napustiti seriju zbog neispunjenog zahtjeva za većim honorarom, no ipak se pojavio na kraju sezone u posljednjoj epizodi.

"Lude 70-e" su dobile "Emmy" za najbolju kostimografiju te čak 16 puta bile nominirane za istu nagradu. Na bogatoj listi nagrada serija broji dvije nagrade "Young Star", tri nagrade "Teen Choice", a u mnoštvu nominacija treba izdvojiti nominacije za nagrade "Alma", "TV Guide", "Artios CDG" i "Glaad Media".

Producenti su proslavljeni Marcy Carsey, Tom Werner i Caryn Mandabach, koji je producirao serije poput "Rosanne" i "Cosby Showa", zajedno s Bonnie Turner i Terry Turner u suradnji s Markom Brazilom, inače maštovitim tvorcima igranih hit filmova i serija poput "Waynov svijet, "Tommy Boy", "The Brady Bunch Movie" i "Treći kamenčić od sunca".

"Lude 70-e" i Volcano izdali i soundtrack

Cheap Trick: "Out In The Street" - Tema serije "Lude 70-e"

Ova sveobuhvatna zbirka uključuje dva CD-a, na prvom je 15 rock klasika iz 70-ih kao i nova tematska pjesma serije Cheapa Tricka: "That "70s Show". Spot za pjesmu snimljen je u L.A.-u s bendom i glumcima iz serije. Na drugom CD-u je također 15 klasika autora kao što su KC i The Sunshine Band, The Spinners, Rufus, Wild Cherry, Parliament i James Brown. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala