Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dolph Lundgren traži osvetu u prvom traileru za Wanted Man
Legendarna akcijska zvijezda također drži redateljsku palicu, potpisuje scenarij i producira film

Dolph Lundgren traži osvetu u prvom traileru za "Wanted Man"

Ako ste pomislili da je Dolph Lundgren potpuno van akcije, imamo dobre vijesti za vas! Nedavno smo ga imali prilike gledati u filmu Expend4bles, a sada se vraća u većoj mjeri nego ikad budući da ne samo da glumi, već i režira, producira te potpisuje scenarij za svoj najnoviji projekt pod nazivom Wanted Man. Na scenariju je s Lundgrenom radio Michael Worth.

Danas imamo prilike vidjeti ekskluzivan trailer za nadolazeći film, koji otkriva Lundgrena u njegovoj najnovijoj avanturi u kojoj glumi policajca u misiji da dovede svjedoka na sigurno u nadi da će izvršiti pravdu nad odgovornim ljudima za ubojstvo dva tajna agenta DEA-e.

U traileru upoznajemo Lundgrenovog Johansena, surovog detektiva koji ima reputaciju da se nalazi na granici legalnosti u svom policijskom poslu. Kad dva tajna agenta DEA-e budu ubijena tijekom tajnog zadatka, policija nema drugog izbora nego staviti svog najboljeg (i moralno upitnog) agenta na slučaj.

Isprva poslan da vrati dva svjedoka u postaju, trailer pokazuje da jedna od žena ne preživi nakon pucnjave u kojoj se Johansen također bori za život. Kad preživjela svjedokinja vrši pritisak na ranjenog policajca da ostane s njezinom obitelji dok on ne stane na noge, Johansen zna da dovodi sve koje ona voli u opasnost. Nesiguran kome vjerovati, iskusni se policajac mora osloniti na svoje instinkte ako ima nade da će se živ vratiti kući.

Lundgrenu se u filmu pridružuje Christina Villa kao preživjela svjedokinja i žena koja pomaže ozlijeđenom detektivu vratiti punu snagu. Kelsey Grammer također se pojavljuje u filmu, a, prema onome što vidimo u traileru, on će biti jedan od Johansenovih suradnika koji ima upitnu lojalnost.

Film Wanted Man trebao bi se pojaviti u kinima, kao i u digitalnom obliku 19. siječnja 2024. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala