Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


3. sezona hit serije Bridgerton stiže u dva dijela, prvi na proljeće 2024.
Osam epizoda bit će raspoređeno u dva dijela koji na streaming stižu u svibnju i lipnju

3. sezona hit serije "Bridgerton" stiže u dva dijela, prvi na proljeće 2024.

Foto: YouTube

Bridgerton se na Netflix vraća sljedeće godine s novom, trećom sezonom za koju smo jučer saznali kad je točno možemo očekivati!

U službenom videu najave datuma premijere saznali smo da će treća sezona biti podijeljena u dva dijela s po četiri epizode u svakom. Tako prve četiri epizode stižu 16. svibnja 2024., a preostalih četiri stižu mjesec dana kasnije, 13. lipnja 2024. godine.

Osim što u Netflixovom videu možemo vidjeti datume premijera, nažalost on ne donosi nikakve nove detalje o radnji, već nam pokazuje već viđene materijale te objave s društvenim mreža u kojima obožavatelji jedva čekaju nove avanture omiljenih likova.

Radnja nove sezone nastavlja se na događaje iz druge sezone s romansom između Penelope Featherington (Nicola Coughlan) i Colina Bridgertona (Luke Newton) čime nas malo odmiče od knjiga Julije Quinn na kojima se serija temelji. Penelope će se morati pomiriti i nositi s razdorom u prijateljstvu s Eloise Bridgerton (Claudia Jessie) koja nalazi novu prijateljicu na najnevjerojatnijem mjestu. Uz razne zavrzlame, Penelope će biti najteže dosada skrivati svoj alter ego Lady Whistledown.

Showrunner serije iz Shondaland produkcije u ovoj je sezoni Jess Brownell koji je tu ulogu preuzeo nakon odlaska Chrisa Van Dusena. U ostalim ulogama su Luke Thompson, Golda Rosheuvel, Adjoa Andoh, Ruth Gemmell, Lorraine Ashbourne, Hannah Dodd, Simone Ashley, Jonathan Bailey, Harriet Cains, Bessie Carter, Jessica Madsen, Florence Hunt, Martins Imhangbe, Will Tilston, Polly Walker i Julie Andrews.

Prve dvije sezone serije Bridgerton možete gledati na Netflixu na kojem se nalazi i njezin spin-off, prequel serija Kraljica Charlotte: Priča o Bridgertonovima.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala