Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Frey Allan nasljeđuje ukleti pub u najavi filma Baghead
U horor filmu također glume Ruby Barker, Jeremy Irvine, Saffron Burrows i Peter Mullan

Frey Allan nasljeđuje ukleti pub u najavi filma "Baghead"

Za ljubitelje horor filmova stiže još jedna poslastica, film Baghead, u kojem glavnu ulogu ima Freya Allan, najpoznatija kao Ciri iz serije The Witcher. Ovih je dana i objavljen prvi službeni trailer, koji nam otkriva glavnu radnju.

Nakon smrti njenog otuđenog oca (Peter Mullan), mlada Iris (Freya Allan) otkrije kako je naslijedila oronuli, stoljetni pub. Putuje u Berlin kako bi identificirala očevo tijelo i našla se s odvjetnikom (Ned Dennehy) radi upravljanja imovinom. Ono što ne zna jest da kad potpiše posjedovni list postaje neraskidivo povezana s nezamislivim bićem koje obitava u podrumu. Baghead je stvor koji mijenja oblik i može se pretvoriti u mrtve.

Dvije tisuće u gotovini za dvije minute s ovim bićem dovoljno je za očajne da ublaže svoju bol. Neil (Jeremy Irvine), koji je izgubio ženu, Irisin je prvi klijent. Kao i njen otac, Iris je u iskušenju da iskoristi te moći i pomogne ljudima, uz pravu cijenu. No uskoro dozna da nepridržavanje pravila o dvije minute ima zastrašujuće posljedice. Zajedno sa svojom najboljom prijateljicom Katie (Ruby Barker), Iris se mora izboriti da zadrži kontrolu nad Baghead i otkriti kako ju uništiti, prije nego ona uništi njih.

Scenarij za film potpisuju Bryce McGuire i Christina Pamies, a film je dugometražni redateljski prvijenac Alberta Corredora, koji je režirao i originalni kratki film istoga imena 2017. godine.

Uz već spomenute, u filmu također glume Saffron Burrows, Svenja Young i Julika Jenkins. Film s prikazivanjem kreće već 28. prosinca ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala