Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Najava četvrte sezone The Boys ima dijaboličan obrat
Serija "The Boys" dobila novi teaser trailer, na male ekrane vraća se sljedeće godine

Najava četvrte sezone "The Boys" ima dijaboličan obrat

Amazon Prime Video ovih je dana otkrio prvi trailer za četvrtu sezonu serije The Boys. Tim je ponovno u akciji i spreman je razbiti neke lubanje i izvaditi neke iznutrice u pretrpanom traileru koji ima jednako toliko krvi, hrabrosti, krvi i psovki koliko se može očekivati od satirične serije o superherojima.

Ovo je velika stvar za obožavatelje serije The Boys, jer je to naš prvi uvid u četvrtu sezonu nakon što je treća sezona prekinuta prije punih godinu i pol. Do sada smo samo imali prilike vidjeti par slika na kojima su prikazani Homelander (Antony Starr) i Butcher (Karl Urban), koje su postavile pozornicu za okrutnu političku priču.

Nemir je u središtu najave, sa sukobom sljedbenika Homelandera i Starlight. Koristeći podjelu za svoju dobrobit, čini se da će Homelander dopustiti da napetost proključa prije nego što uleti da spasi stvar. Teaser nam također daje prvi pravi pogled na Sister Sage Susan Heyward i Firecracker Valorie Curry, a obje će dati sve od sebe da zauzmu mjesto u ratnoj sobi Sedmorke. Konačno, tu je i pogled na lik Jeffreyja Deana Morgana, koji se čini da je prijatelj s Butcherom - ali u svijetu The Boysa teško je znati kome vjerovati.

Uz Urbana, cijela ekipa se vraća po još, Jack Quaid kao Hughie, Laz Alonso kao Mother’s Milk, Karen Fukuhara kao Kimiko, Tomer Capone kao Frenchieja i Erin Moriarty kao Starlight koja je na kraju treće sezone postala najnoviji član grupe. Protiv civila željnih osvete sučeljavaju se Superi u Voughtu: Starrov Homelander, The Deep Chacea Crawforda i Jessie T. Usher kao A-Train. Vraćaju se i Colby Minifie kao izvršna direktorica Voughta Ashley Barrett i Claudie Doumit kao kongresnica Victoria Neuman. Hugh Campbell stariji (Simon Pegg) vratit će se u četvrtoj sezoni zajedno sa svojom otuđenom suprugom, koju će glumiti Rosemarie DeWitt.

Nove epizode serije The Boys na Amazonov Prime Video stići će sljedeće godine, točan datum premijere još nije otkriven.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala