Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Lica Nove TV pozivaju na 'Kuglolov'
Od 4. prosinca gledatelji imaju priliku sudjelovati u jedinstvenoj avanturi uz glavnu nagradu - automobil SUV Citroën C3 Aircross

Lica Nove TV pozivaju na 'Kuglolov'

Foto: Nova TV

Nova TV predstavlja jedinstveni nagradni natječaj 'Kuglolov', koji će zasigurno oduševiti gledatelje diljem Hrvatske. Ovaj natječaj predstavlja korak naprijed u digitalnom iskustvu televizijskog gledanja te pruža priliku za osvajanje brojnih vrijednih nagrada kroz cijeli mjesec prosinac, dok je vrhunac natječaja prilika za osvajanje glavne nagrade – automobil SUV Citroën C3 Aircross.

Gledatelji će tako od 4. prosinca imati priliku sudjelovati u avanturi 'Kuglolova' putem svoje aplikacije DNEVNIK.hr. Natječaj je zamišljen kao zabavna potraga za virtualnim božićnim kuglicama koje će se prikazivati na ekranu, u programu Nove TV i na portalima grupacije - portalu DNEVNIK.hr, showbuzz.hr, zadovoljna.hr, gol.hr, punkufer.hr, krenizdravo.hr, zimo.hr i novatv.hr. Svaka kuglica sadržava QR kod, a gledatelji će ih putem svoje aplikacije moći skenirati te na taj način skupljati kuglice kako bi kitili virtualno božićno drvce unutar aplikacije DNEVNIK.hr.

Sudjelovanjem u 'Kuglolovu' gledatelji će imati priliku osvojiti vrijedne nagrade svakog tjedna, stvarajući pritom svoju jedinstvenu božićnu čaroliju. Prvi tjedan donosi 10 vrijednih nagrada - mobitel Samsung Galaxy Z Flip 5, drugi tjedan 10 Konzum bonova u iznosu od 500 eura, treći 10 perilica rublja Gorenje WNS94A, a četvrti tjedan 10 električnih romobila MS Energy e21.

Uzbudljiv duh 'Kuglolova' zahvatio je i lica Nove TV, a posebno zabavno bilo je na snimanju promo spota kada su se okupili voditelji Dnevnika Nove TV Marija Miholjek, Saša Kopljar, Valentina Baus i Dino Goleš, voditeljica i reporterka Provjerenog Ema Branica, voditeljice IN magazina Mia Kovačić i Renata Končić Minea, voditelji Supertalenta Igor Mešin i Frano Ridjan te član žirija Fabijan Pavao Medvešek, voditelji MasterChefa Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin i Melkior Bašić, kao i glumci omiljene serije 'Kumovi' Milan Štrljić, Momčilo Otašević, Vladimir Tintor, Olga Pakalović, Uršula Najev, Daria Lorenci Flatz i  Petra Kraljev. Atmosfera na setu bila je ispunjena radošću i uzbuđenjem dok su se zajedno zabavljali stvarajući magiju blagdanskog ugođaja.

''Ovo je zaista jedinstvena prilika za naše gledatelje da se uključe u blagdansku zabavu na potpuno nov način. Oduševljena sam što smo započeli ovu nevjerojatnu kampanju koja će obogatiti blagdansko iskustvo naše publike. Simpatično je i mislim da će se gledatelji baš veseliti skupljajući virtualne kuglice na ekranima.'', izjavila je voditeljica Mia Kovačić.

Nova TV poziva sve gledatelje da se pridruže 'Kuglolovu', započnu svoju potragu za kuglicama sreće te se pripreme za uzbudljivu avanturuImage i pritom osvoje vrijedne nagrade!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala