Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 3.12.
Raznovrstan izbor filmova, a tu je i jedan od blagdanskih "Sam u kući" nastavaka

TV Preporuke dana – Nedjelja 3.12.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 3. prosinca.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:15 sati
Nakon što su u finalu Supertalenta prva mjesta zauzeli mlada pjevačica Chriztel Renae Aceveda, akrobatkinja Vladyslava Kushnir i plesna skupina Force Celje, na redu je druga polufinalna epizoda u kojoj će nastupiti osam kandidata.

Dream Team: Uspon modernog sportaša, HTV 2 u 22:15 sati
Trijumfalni Dream Team vraća se iz Barcelone u novu NBA ligu: Magic Johnson i Larry Bird odlučuju se za mirovinu, stara suparništva se obnavljaju, nove svađe izbijaju.

FILMOVI

Jack Ryan: Poziv iz sjene, Doma TV u 19:55 sati
Radnja filma usredotočena je na Ryanove prve korake u svijetu špijunaže. Mladog državnog činovnika Chrisa Pinea, Kevin Costner pretvorit će u Vladinog operativca, a naći će se tu i šarmantna Keira Knightley.

Sam u kući 4, RTL u 20:15 sati
Dvanaest godina nakon originala, Kevin McCallister prošao je novu kuru pomlađivanja. Novi nestašni klinac postao je Mike Weinberg, a njegov neprijatelj komični French Stewart.

Rijeka sjećanja, HTV 1 u 21:10 sati
Film je režirao Robert Redford prema autobiografskoj priči Normana Macleana o njegovom djetinjstvu i mladosti provedenima u Montani, u obitelji prezbiterijanskg svećenika, u kojoj je otac odgajao svoju dvojicu sinova po strogim moralnim načelima i bez mnogo nježnosti.

Batman: Početak, Doma TV u 21:40 sati
Kao dječak Bruce Wayne užasnuto je gledao kako njegove roditelje milijunaše netko ubija pred njim – a ta je trauma dovela do njegove opsjednutosti osvetom. No priliku da osveti smrt svojih roditelja sudbina mu je okrutno oduzela. Bježeći na istok, gdje traži savjet od opasnog, ali časnog vođe kulta nindža poznatog kao Ra's Al-Ghul, Bruce se vraća u svoj sada propali Gotham City, preplavljen organiziranim kriminalom i drugim opasnim pojedincima koji manipuliraju sustavom.

Glup i gluplji, RTL u 22 sata
Prije svega namijenjen mlađoj publici, ovaj film također sadrži i dovoljno klasičnoga komičnog materijala pa predstavlja zabavu za cijelu obitelj.

Izbor, Nova TV u 22:45 sati
Gabby je studentica medicine koja se zbog toga doseljava u novo predgrađe, gdje odmah dolazi u konflikt s novim susjedom, koji je veterinar i njenih je godina. Gabby ga napada zbog psa i zbog jake muzike koja joj smeta. Međutim, ponovno ga viđa u veterinarskoj stanici, te se počinje zbližavati s njim.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala