Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Put oko svijeta u 80 dana stiže i na naše male ekrane
David Tennant predvodi najnoviju televizijsku adaptaciju kutnog djela Julesa Vernea

"Put oko svijeta u 80 dana" stiže i na naše male ekrane

Serija je nastala prema poznatom pustolovnom romanu Put oko svijeta u 80 dana Julesa Vernea, prvi put objavljenom 1873. godine. Prvu epizodu serije Put oko svijeta za 80 dana s Davidom Tennantom u glavnoj ulozi prikazujemo od subote, 2. prosinca u 17:15 na Prvom HRT - HTV1.

London, 1872. Na dan kada mu razglednica izgubljene ljubavi preokrene život naopačke, Phileas Fogg (David Tennant), nadahnut člankom o uzbudljivim novim postignućima u prijevozu, prihvati okladu da učini nemoguće - obiđe svijet u samo 80 dana.

Budući da je posljednjih dvadeset godina proveo u udobnom kožnatom naslonjaču u Reform Clubu, morat će biti odvažniji i izdržljiviji nego ikada.

A, naravno, ništa ne bi mogao bez pomoći lukavog Francuza, Passepartouta (Ibrahim Koma). Na putu će im se pridružiti i Abigail Fix (Leonie Benesch), novinarka Daily Telegrapha, kojoj je ta luda ideja i pala na pamet.

Radnja prve epizoda započinje u Londonu 1872. godine Kad anonimna razglednica potrese Phileasa Fogga, okladi se da može obići svijet u 80 dana. Zajedno sa slugom Jeanom Passepartoutom i novinarkom Abigail Fix odlazi u Pariz.

U Italiji trojac upoznaje arogantna talijanskog industrijalca, nasilnika koji probudi Foggove najveće nesigurnosti. Kad se nađu u smrtnoj opasnosti, može li prestati sumnjati u sebe i spasiti dan?

Uz Davida Tennanta, Ibrahima Komu i Leonie Benesch u seriji glume Jason Watkins, Peter Sullivan i Anthony Flanagan. Režiju potpisuju Steve Barron, Charles Beeson i Brian Kelly.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala