Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 26.11.
Raznovrstan izbor filmova novijeg datuma, a kreće i jedan od blagdanskih "Sam u kući" nastavaka

TV Preporuke dana – Nedjelja 26.11.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 26. studenog.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:15 sati
U prvoj polufinalnoj večeri nastupit će osmero kandidata. U polufinalu će se za titulu 10. Supertalenta natjecati ukupno 32 natjecatelja, no u svakoj epizodi žiri će odabrati samo troje kandidata za prolazak u finale, a s obzirom na neumoljivu konkurenciju, ta odluka neće biti nimalo lagana.

Dream Team: Uspon modernog sportaša, HTV 2 u 22:15 sati
Kontroverzije prate momčad koja je stigla u Barcelonu. Dok se igrači druže s navijačima i medijima, javnost ne može odlučiti jesu li igrači idoli ili nasilnici.

FILMOVI

Sam u kući 5, RTL u 20:15 sati
Uz brojne posvete originalu, ovog puta družimo se s obitelji Baxter. I dok najmlađi član obitelji pokušava postaviti stupicu duhu, upoznajemo se s negativcima koji čine dobro poznati Eddie Steeples, Debi Mazar i najveća zvijezda filma, kultni Malcolm McDowell.

Zoološki vrt nade, HTV 1 u 21:15 sati
Dirljiva istinita priča o bračnom paru Zabinski, Antonini i Janu, direktoru zoološkog vrta u Varšavi, koji su spasili više od 300 Židova tijekom Njemačke okupacije Poljske 1939. godine.

Ljubav je slijepa, RTL u 21:45 sati
Jack Black i Gwyneth Paltrow pokazat će nam kako ljubav ne samo da nije slijepa, nego jedino uz njenu pomoć možemo ljude vidjeti onakvima kakvi zaista jesu.

Galerija slomljenih srca, Nova TV u 22:45 sati
Romantična komedija prati jedinstvenu Lucy, pomoćnicu u galeriji u svojim 20-ima koja živi u New Yorku, a također je i emocionalni hrčak. Nakon što ju je ostavio posljednji dečko, Lucy je inspirirana stvaranjem Galerije slomljenih srca, pop-up prostora za predmete zaostale nakon ljubavi. Glas o galeriji širi se potičući pokret i novi početak za sve romantičare, uključujući i Lucy.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala