Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 24.11.
Nove epizode omiljenih serija te odlični filmovi većinom novijeg datuma

TV Preporuke dana – Petak 24.11.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 24. studenog.

SERIJE / EMISIJE

Ubojstva u Midsomeru, HTV 2 u 20:15 sati
Kad detektiva za kućne ljubimce pronađu mrtva u boksu psa kojeg je tražio, Barnaby i Winter moraju zakoračiti u svijet krađe pasa, zavođenja mačaka i istraživanja životinja.

Istrage Adama Dalgliesha, HTV 2 u 21:50 sati
Ugledna braniteljica Venetia Aldridge pomaže neupitnom ubojici da prođe nekažnjen i ostane na slobodi. Nekoliko tjedana poslije gđicu Aldridge pronalaze brutalno ubijenu u njezinu uredu.

John River: Između živih i mrtvih, HTV 2 u 23:25 sati
Riverovo mentalno stanje dolazi u krizu kada tim počne loviti vlasnika vozila upotrijebljena u ubojstvu. Je li Stevie zbilja bila usamljena kako je River mislio?

FILMOVI

Ponoćna smjena, HTV 3 u 21:40 sati
U najbogatijim naseljima Mexico Cityja obitelj Ochoa ima privatno vozilo hitne pomoći i s ostalim pružateljima te usluge natječe se za pacijente kojima je ona hitno potrebna.

Dobro došli gospodine Chance, HTV 1 u 22:35 sati
G. Chance živi uz svog gospodara u kući s vrtom u Washingtonu. Nikada ne izlazi izvan granica imanja. Ne poznaje vanjski svijet. No, kad njegov gospodar umre, on mora otići i sa sobom nosi samo daljinski upravljač. G. Chance ne razlikuje televizijsku sliku od stvarnosti i misli da će pritiskom na daljinski upravljač promijeniti događaje koje vidi.

John Q, RTL u 23 sata
Sin Johna Quincyja Archibalda kolabira igrajući bejzbol, što je posljedica srčane mane. U bolnici John doznaje kako je jedina nada njegovu sinu što brža transplantacija, ali i činjenicu kako je riječ o iznimno skupom zahvatu koje njegovo osiguranje ne pokriva. Nemajući izlaza iz nastale situacije, John se odlučuje na očajnički potez.

Pad mjeseca, Nova TV u 23:55 sati
Tajanstvena sila izbacuje Mjesec iz Zemljine orbite i šalje ga da ravno u sudar sa životom kakav poznajemo. Svega nekoliko tjedana prije udara i sa svijetom na rubu uništenja, izvršna direktorica NASA-e i bivša astronautkinja Jo Fowler uvjerena je da ima ključ spasa.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala