Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


U planu 7. sezona serije Black Mirror!
Detalji o radnji niti glumci nisu poznati

U planu 7. sezona serije "Black Mirror"!

Foto: YouTube

Serija Black Mirror dobila je odobrenje za sedmu sezonu, javlja Variety.

Hit serija sa šestom sezonom vratila se ove godine nakon čak četiri godine pauze, a prema Netflixu dospjela je među 10 najgledanijih u čak 92 države te se četiri tjedna zadržala među top 10 sadržaja na engleskom jeziku.

Black Mirror osmislio je Charlie Brooker koji bi trebao biti izvršni producent sedme sezone uz Annabel Jones i Jessicu Rhoades, a glumačka postava još nije poznata kao ni detalji o radnji niti broj epizoda.

Šesta sezona imala je pet epizoda u kojoj su glumila mahom poznata imena kao što su Salma Hayek, Annie Murphy, Aaron Paul, Josh Hartnett i Paapa Essiedu, a peta sezona imala je samo tri epizode u kojima su glumili također poznati, među ostalim Andrew Scott, Anthony Mackie, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace i Miley Cyrus.

Distopijska serija Black Mirror poznata je po tome što promišlja i predviđa budućnost pa je tako prva epizoda šeste sezone donijela epizodu o fiktivnoj streaming usluzi Streamberry koja je pratila život običnih ljudi i putem AI-a pretvarala u serije u realnom vremenu. Brooker je otkrio kako je epizoda napisana prije nego što je ChatGPT postao svjetska vijest, te da ga brine takav razvoj tehnologije: „Brinem se za žive… I jako sam zabrinut zbog AI-i i upotrebe ChatGPT-a i tome slično.“ Na pitanje je li spomenuta epizoda još jedan primjer predviđanja budućnosti samo je kratko rekao: „Nažalost da, u ovom slučaju.“

Sve epizode serije Black Mirror dostupne su i na lokalnom Netflixu.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala