Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi video i datum premijere za spin-off Živih mrtvaca s Rickom i Michonne
"The Walking Dead: The Ones Who Live" s prikazivanjem kreće krajem veljače 2024.

Novi video i datum premijere za spin-off "Živih mrtvaca" s Rickom i Michonne

Foto: YouTube

Nakon što je sredinom listopada bio predstavljen novi teaser za The Walking Dead: The Ones Who Live te teaser za drugu sezonu serije The Walking Dead: Daryl Dixon, sad konačno stiže novi pogled na spin-off koji smo dugo čekali: onaj o Ricku Grimesu i Michonne.

Spin-off The Ones Who Live vraća nam mnogima omiljene likove, koje glume Andrew Lincoln i Danai Gurira, o epskoj ljubavnoj priči smještenoj u vrlo nesiguran svijet. „Rick i Michonne bačeni su u jedan sasvim drugi svijet, stvoren na ratu protiv mrtvih… a nakon toga i rata protiv živih“, stoji u opisu serije. Mogu li se (ponovno) naći u svijetu i situacijama koje su kao nikada dosad? Jesu li i dalje ljubavnici ili su neprijatelji? Ekipa serije također je dala svoje komentare u 30-ak sekundi koliko traje video.

U ovoj seriji najviše se čeka Lincolnov povratak koji je napustio originalne Žive mrtvace 2018. nakon što je skoro deset godina bio njezin glavni lik. Lincolnov Rick nestao je tijekom devete sezone i smatrao se mrtvim, a Guririna Michonne otišla je tijekom desete sezone. Oboje su imali cameo uloge u finalu Živih mrtvaca prošle godine čime su najavili svoj spin-off. Što se točno događalo s Rickom, čini se da ćemo uskoro saznati.

Lincoln i Gurira, osim što su glavni glumci u seriji, njezini su i izvršni producenti uz showrunnere Scotta M. Gimplea, Denise Huth i Briana Bockratha. U ostalim ulogama su Pollyanna McIntosh, Lesley-Ann Brandt, Terry O'Quinn i Matthew August Jeffers.

The Walking Dead: The Ones Who Live s premijernom epizodom na AMC i AMC+ stiže 25. veljače 2024. godine, a preostale epizode trebale bi dostupne po jedna na tjednoj bazi. U nastavku se možete prisjetiti zadnjeg teasera objavljenog sredinom listopada tijekom New York Comic Cona.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala