Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Victoria Beckham poklopila Simona Cowella
Stručnjaka za talente posramila je članica girl benda kojeg je prije 15 godina nazvao promašajem

Victoria Beckham "poklopila" Simona Cowella

PIŠE: Dario Petruševski

Nekadašnja Posh Spice napokon je dočekala svojih pet minuta slave - u Denveru se pridružila žiriju "Američkog Idola" u prvom izlučnom krugu koji će se u SAD-u emitirati u veljači 2010. godine. Ipak, u medije su već procurile mlake ocjene - piše se da je Victoria, za razliku od Paule Abdul koja je donedavno sjedila u toj fotelji, previše srdačna, a time i dosadna. Ipak, jedna njezina dosjetka došla je do novinara.
 
Nakon što su se, kao što je u američkoj verziji showa i običaj, porječkali oko jednog kandidata, Posh je odlučila "potegnuti" informaciju iz prošlosti. "On je jedini čovjek u glazbenoj industriji koji je odbio Spice Girls i rekao nam da nikad nećemo uspjeti. Sviđa mi se to", rekla je Victoria Beckham i tako poklopila slavnog menadžera koji slovi za najstrožeg člana žirija.
 
 
Simon Cowell je za Spice Girls čuo 1995. godine, ali nije bio impresioniran onim što su tada nudile. Smatrao je da su prosječne, pa čak i loše pjevačice te ispodprosječne plesačice koje izgledaju kao transvestiti, a priliku za dobrom zaradom uvudio je njegov tadašnji prijatelj Simon Fuller.
 
Spice Girls su s njim surađivale u doba najveće popularnosti, a raspale su se nedugo nakon njegovog odlaska iz projekta. Ipak, sudjelovao je u njihovoj povratničkoj turneji 2007. godine, a Simon je tada i sam priznao kako je pogriješio u procjeni.
 
 
Iako je potpisala ugovor za samo jednu epizodu, priča se kako bi Victoria mogla trajno ostati u "Američkom Idolu". Dok odluka ne postane konačna, na upražnjenom mjestu četvrtog suca uskoro bi se trebala pojaviti Katy Perry. Uz komentare na račun Cowellovih promašaja, bivša Spice Girls "dojam" je ostavila i zahvaljujući nevjerojatno mršavoj figuri koja je neke njezine poklonike u Denveru i zabrinula. Sudeći po fotografiji, s razlogom.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala