Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljen Giancarlo Esposito u novoj napetoj krimi drami Parish
Nova triler serija na male ekrane trebala bi stići već sljedeće godine

Predstavljen Giancarlo Esposito u novoj napetoj krimi drami "Parish"

Nadolazeća kriminalistička drama Parish, u kojoj glavnu ulogu ima nagrađivani glumac Giancarlo Esposito, predstavljena je prvim kadrovima. Kratki teaser trailer daje nam prvi uvid u kriminalistički triler, koji će sa šest epizoda na male ekrane stići sljedeće godine.

Serija je originalno nosila naziv The Driver, a prva najava ove gangsterske priče otkriva nam Graciana "Grayja" Parisha (Esposito), koji mrkog pogleda sjedi za volanom automobila. Baš kako čvrsto primi volan, Parish govori: "Uvijek su me iznova tjerali u kut i to mora prestati."

Uz kadrove majke i djeteta zagrljenih na krevetu, čujemo Parisha kako govori da mu je dosta biti suputnik u vlastitom životu. Zatim kreće užurbana vožnja uz sve intenzivniju glazbu. Kako se čini na prvi pogled, očekuje nas užurbana drama s napetim trkama i pucnjavom oružja.

Serija je snimana u New Orleansu i prati priču Graciana Parisha, obiteljskog čovjeka i vlasnika luksuznih automobila u New Orleansu. Nakon nasilne smrti njegovog sina i propasti njegovog posla, susret sa starim prijateljem vrati na površinu neke njegove stare navike i Parish se nađe na opasnoj misiji protiv nasilnog kriminalnog sindikata.

Serija se temelji na hvaljenoj britanskoj seriji The Driver iz 2014. godine, koju su stvorili Danny Brocklehurst i Jim Poyser. Uz Esposita, u američkoj verziji glume Zackary Momoh, Bonnie Mbuli, Ivan Mbakop, Paula Malcomson, Arica Himmel, Skeet Ulrich i Bradley Whitford.

Premijera serije očekuje se tijekom 2024. godine, točan datum još nije otkriven.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala