Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Još ima nade za Coyote vs. Acme
Warner Bros. odustao je od već snimljenog filma, sad postoji šansa da ga kupi neki drugi studio

Još ima nade za "Coyote vs. Acme"

Foto: Depositphotos

Igrano-animirani film Coyote vs. Acme službeno je stavljen na tržište.

Nekoliko dana nakon što je iz studija Warner Bros. stigla vijest da su u potpunosti odustali od svog filma inspiriranog Looney Tunes avanturama Kojota i Ptice trkačice, koji je u potpunosti dovršen, odlučili su da će projekt prepustiti drugim distributerima. Deadline prenosi kako će film biti prikazan za Amazon Prime Video, Apple i Netflix koji će ga imati priliku otkupiti. Coyote vs. Acme sa snimanjem je završio još prošle godine i trebao je biti prikazan u kinima.

Coyote vs. Acme studio je koštao 70 milijuna dolara, a riječ je o kombinaciji igranog i animiranog filma u kojem glavne uloge imaju John Cena, Lana Condor i Will Forte. Redatelj Dave Green već je izrazio svoje duboko nezadovoljstvo ovom odlukom jer je na filmu radio tri godine: „Tijekom produkcije smo od testne publike dobili odlične ocjene. Ja sam jako ponosan na finalni rezultat“, razočarano je napisao na društvenim mrežama.

John Cena, Lana Condor, Will Forte

Amazon i Netflix tijekom pandemije su rado kupovali razne naslove za direktno prikazivanje na streamingu, ali zasad nije poznato koliko su zainteresirani za ovaj. Film će otići onome tko najviše plati, ali trenutno nije poznato kad će se znati ime streaming servisa.

Ovo je treći film Warner Bros. studija u zadnje dvije godine koji je otkazan zbog poreza: prije godinu dana to se dogodilo DC avanturi Batgirl koja ih je koštala 90 milijuna dolara te obiteljskom naslovu Scoob! Holiday Haunt – riječ je o filmovima koji su prvotno bili zamišljeni za HBO Max, no pri kreativnim promjenama pri Warner Bros. Discoveryju neki su se planovi drastično promijenili.

Vijesti o budućnosti filma Coyote vs. Acme očekujemo uskoro, a potom se nadamo i prvom službenom traileru. Dotad se u nastavku možete prisjetiti nekih avantura Kojota i Ptice trkačice.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala