Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Chris Pratt je Garfield u prvoj najavi za animirani The Garfield Movie
Mišljenja oko reboota su podijeljena, a mnogi su dali podršku Billu Murrayu i ekranizaciji iz 2004.

Chris Pratt je Garfield u prvoj najavi za animirani "The Garfield Movie"

Foto: YouTube

Sljedeće godine stiže nam nova ekranizacija popularnih stripova Jima Davisa – o omiljenom mačku koji obožava lazanje, a mrzi ponedjeljke!

Naravno, riječ je o Garfieldu kojem je u novoj animiranoj avanturi, jednostavnog naslova The Garfield Movie, glas posudio Chris Pratt. Radnja će omiljenog narančastog mačka dovesti do neočekivanog susreta i to s njegovim davno izgubljenim ocem, uličnim mačkom Vicom (glas posudio Samuel L. Jackson). Garfield i njegov pseći prijatelj Odie iz udobnosti vlastitog doma krenut će u nepredvidivu avanturu s Vicom. Osim toga, film će nam donijeti priču i o tome kako su se Garfield i njegov John upoznali.

Režiju potpisuje Mark Dindal (Žuta minuta, Careva nova ćud), a scenarij Paul A. Kaplan, Mark Torgove i David Reynolds (Potraga za Nemom). Ostale glasove posudili su Hannah Waddingham, Nicholas Hoult, Brett Goldstein, Ving Rhames, Cecily Strong, Bowen Yang i Luke Cinque-White.

No, nisu baš svi oduševljeni novom ekranizacijom: među prvim reakcijama na trailer su i one negativne i to s prigovorima za Pratta koji nekima nije sjeo, a neki navode kako je Bill Murray već odradio odličnu ulogu kad je posudio glas Garfieldu prije skoro 20 godina u igrano-animiranom Garfieldu 2004. te dvije godine kasnije u nastavku Garfield: Priča o dvije mačke. Murrayevi filmovi nisu dobili neke ocjene kritičara, ali su postigli uspjeh kod gledatelja te zaradili oko 346 milijuna dolara diljem svijeta.

The Garfield Movie kod nas je preveden Garfield i u kinima ga očekujemo 24. svibnja 2024. godine. Glumačka postava za domaću sinkronizaciju još nije poznata.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala