Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Konačno službeni trailer za Snyderov Rebel Moon – Part One
SF avantura bit će dostupna u odabranim kinima prije nego što 22.12. dođe na Netflix

Konačno službeni trailer za Snyderov "Rebel Moon – Part One"

Foto: YouTube

Nekoliko dana nakon Netflixove objave o ekskluzivnoj kino premijeri za Rebel Moon – Part One: A Child of Fire stigao je prvi službeni trailer.

Nakon teasera koji nam nije otkrio previše o radnji, trailer donosi neke detalje i hrpu akcijskih scena. Ponovimo, riječ je o projektu Zacka Snydera (300, Man of Steel, Army of the Dead) koji mu je u planu više od desetljeća te koji zbog kompleksnosti priče stiže u dva dijela: Part One: A Child of Fire i Part Two: The Scargiver. Osim službene najave, konačno je poznat i sinopsis.

Nakon što je bila prisiljena sletjeti na mjesec u najdubljem kutku svemira, strankinja s tajanstvenom prošlošću Kora (Sofia Boutella) počinje svoj novi život među gostoljubivim i mirnim farmerima. Ona će slučajno postati njihova jedina nada za preživljavanje kad tiranin Regent Balisarius (Fra Fee) sa svojim okrutnim izaslanikom, admiralom Nobleom (Ed Skrein), otkrije da su farmeri nesvjesno prodali svoje usjeve takozvanim Bloodaxesima (Cleopatra Coleman i Ray Fisher) – vođama skupine pobunjenika koje Motherworld lovi.

U potragu za borcima, koji će riskirati svoje živote za obranu ljudi Veldta, odlaze Kora i Gunnar (Michiel Huisman) koji putuju u različite svjetove u potrauzi za Bloodaxesima te okupljaju malu skupinu ratnika kojima je zajednička potreba za iskupljenjem. To su pilot i plaćenik Kai (Charlie Hunnam), legendarni zapovjednik General Titus (Djimon Hounsou), majstorica mačevanja Nemesis (Doona Bae), zarobljenik s kraljevskom prošlošću Tarak (Staz Nair) i borac otpora Milius (E. Duffy).

Za to vrijeme na Veldtu drevni mehanizirani zaštitnik Jimmy (glas posudio Anthony Hopkins) budi se s novom svrhom. Svi ovi novoformirani revolucionari morat će naučiti vjerovati jedni drugima i boriti se kao jedno prije no što vojske Motherworlda dođu provesti potpuno uništenje.

Snyder je potvrdio kako se Rebel Moon odvija u istom svemiru kao i Army of the Dead iako još uvijek nije jasno na koji način jer je radnja prethodnog smještena na sami kraj svemira, a potonji u apokaliptični Las Vegas.

Rebel Moon – Part One: A Child of Fire na hrvatskom Netflixu ima službeni prijevod Rebel Moon, prvi dio: Dijete vatre i na taj streaming stiže 22. prosinca. Tjedan dana prije tog datuma film će imati limitiranu kino premijeru u zasad četiri kina i to u Los Angelesu (Egyptian Theatre), New Yorku (Paris Theater), Torontu (TIFF Bell Lightbox) te Londonu (Prince Charles Cinema). Rebel Moon – Part Two: The Scargiver na Netflixu očekujemo 19. travnja sljedeće godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala