Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sva stvorenja velika i mala s puno uzbuđenja i u novoj sezoni
Hvaljena ekranizacija popularne zbirke priča Jamesa Herriota vraća se s četvrtom sezonom na kanal Epic Drama

"Sva stvorenja velika i mala" s puno uzbuđenja i u novoj sezoni

Sva stvorenja velika i mala, hvaljena ekranizacija temeljena na popularnoj i legendarnoj zbirci priča autora bestselera Jamesa Herriota, vraća se u svojoj dugo očekivanoj četvrtoj sezoni samo na programu Epic Drama. Nakon nedavne premijere u Velikoj Britaniji nova je sezona dočekana sjajnim kritikama. The Times je naziva „malom dozom TV sunca“, dok The Telegraph potvrđuje da je to „još uvijek najljepše mjesto u (izmišljenoj) Britaniji“. I gledatelji su u svojim internetskim komentarima bili oduševljeni prvom epizodom nove sezone: “#ACGAS je poput divovske tople dekice. Drago mi je što se serija vratila“, „Sva stvorenja velika i mala nude sat vremena u kojemu su ljudi ljubazni i podržavaju jedni druge, a svima nam je potrebno više ljubaznosti. Televizija da zagrije srce“, „Divna prva epizoda nove sezone, duhovita i dirljiva“. Epic Drama emitirat će novu šestodijelnu sezonu od 14. studenog, svakog utorka u 21 sat, a uskoro stiže i posebna božićna epizoda.

Četvrta sezona serije Sva stvorenja velika i mala vraća nas u prekrasnu regiju Yorkshire Dales i nastavlja bezvremensku priču koje će ugrijati naša srca. Radnja počinje u proljeće 1940. godine, a u kući Skeldale događaju se velike promjene. James i Helen razmišljaju je li to pravi trenutak da zasnuju obitelj, no ne znaju hoće li James biti pozvan u službu u Kraljevskom ratnom zrakoplovstvu. Posljedice Tristanove odsutnosti osjećaju svi, no nitko više od Siegfrieda, koji pokušava sve brojnije kućanstvo zadržati na okupu dok se hrabro bori s promjenama. Prijateljstvo gospođe Hall i Helen i dalje jača dok gledaju u budućnost, a pristiže i novi student veterine Richard Carmody, što izazove dodatne komplikacije u kući.

U četvrtoj sezoni Nicholas Ralph ponovno glumi mladog seoskog veterana Jamesa Herriota, sada sretno oženjenog s Helen Herriot, koju tumači Rachel Shenton. Samuel West vraća se kao Jamesov hiroviti i nepredvidljivi mentor Siegfried Farnon, Anna Madeley nastavlja ulogu gospođe Hall, voljene glave kuće Skeldale, dok je Will Thorp i dalje Gerald Hammond, njezin zgodni udvarač. Patricia Hodge također nastavlja svoju ulogu simpatično ekscentrične gospođe Pumphrey, uz svojeg obožavanog i maženog pekinezera Trickija.

Dok je Tristan na službi u Veterinarskom korpusu Kraljevske vojske, Siegfried i James dovode pojačanje da im pomogne u radu. Neve McIntosh (Shetland) pridružuje se glumačkoj ekipi u ulozi vrlo učinkovite knjigovotkinje gospođice Harbottle, dok je James Anthony-Rose (Slow Horses, Pennyworth) u ulozi marljivog, ali pomalo neobičnog studenta veterine Richarda Carmodyja. U seriji se pojavljuje i šaroliko društvo farmera, životinja i mještana koji žive u Yorkshireu 1940-ih godina.

Sva stvorenja velika i mala bezvremenski su klasik koji i dalje vole naraštaji čitatelja. Nova se izdanja neprestanu objavljuju, a ukupno su prodana u 60 milijuna primjeraka diljem svijeta te su postala globalni kulturni fenomen s predanim obožavateljima. S naglaskom na lokalnu zajednicu i njezinu važnost u našim životima, Herriotov svijet i duh prijeko su potreban protulijek za izazove modernog života te podsjećaju da nas pripadnost zajednici čini dijelom nečega većeg od nas samih.

Epic Drama emitirat će novu šestodijelnu sezonu od 14. studenog, svakog utorka u 21 sat, a uskoro stiže i posebna božićna epizoda.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala