Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 12.11.
Raznovrstan izbor emisija i filmova od kojih je nekoliko novijeg datuma (izdvajamo "Respect" o Arethi Franklin)

TV Preporuke dana – Nedjelja 12.11.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 12. studenog.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:15 sati
Još su samo 2 epizode ostale do kraja audicijskog dijela Supertalenta, a zabava, iznenađenja i neočekivani trenuci ove će nedjelje dosegnuti vrhunac. Novih 11 kandidata stat će na najpoznatiju pozornicu s točkama koje su dugo pripremali i željama da nakon nastupa osvoje prolazne glasove žirija.

Inspektor Lynley, HTV 2 u 22:50 sati
Partnerstvo dvoje uspješnih detektiva dovedeno je u pitanje nakon što Lynley odlazi u Manchester istraživati ono što se naoko čini ritualnim ubojstvom, a degradirana Havers ostaje u Londonu.

Vera, HTV 2 u 0:25 sati
Kad ovrhovoditelji pokušaju zaplijeniti dom Freddieja Gilla, nađu ga ustrijeljenog u dnevnom boravku. Viša inspektorica Vera Stanhope vodi istragu i uskoro shvaća da Freddiejev život nije bio ni blizu njegove razmetljive slike za javnost.

FILMOVI

Suze boga sunca, Doma TV u 20 sati
Veteran među marincima, poručnik Waters, dobije komplicirani zadatak. Iz srca Afrike, koju razdiru brojni ratni sukobi, mora spasiti dr. Lenu Hendricks, državljanku SAD-a koja tamo vodi misiju za pomoć lokalnom stanovništvu. Kada lijepa doktorica odbije napustiti izbjeglice za koje se brine, poručnik Waters mora birati između izvršavanja zapovijedi i slušanja svoje savjesti.

Transporter: Nasljedstvo, RTL u 20:15 sati
Još žešći, napetiji prepun akcije, novi nastavak Transportera donosi nam novu priču, ali tri jednostavna pravila i dalje su nepromijenjena: nikada ne mijenjaj dogovor, imena nisu bitna i nikada ne otvaraj paket!

Vatrena lisica, RTL 2 u 20:15 sati
Temeljen na bestseleru Craiga Thomasa, Vatrena lisica je iznimno uzbudljiv akcijski triler koji je 1982. godine, kada je snimljen, predstavljao jednog od prvih navjestitelja žanra tehnološkog trilera koji se punom snagom razvio u desetljećima koja su uslijedila.

Respect, HTV 1 u 21:15 sati
Biografska drama prati pjevačicu od njenih samih početaka u Detroitu kad je kao mala curica pjevala u crkvenom zboru kojeg je vodio njen otac do superzvijezde i kraljice soula. Aretha je u svojoj dugoj karijeri imala preko sto pjesama na ljestvici Billboard, uključujući sedamnaest pjesama koje su ušle u TOP 10 pop ljestvicu, te dvadeset pjesama koje su bile na broju jedan R&B ljestvice.

Bourneov identitet, RTL u 21:55 sati
Eksplozivni akcijski triler sa sjajnim Mattom Damonom i Frankom Potente, utemeljen na jednom od najuspješnijih romana svih vremena proslavljenog Roberta Ludluma.

Bez signala, Nova TV u 22:45 sati
Kako bi oživjeli svoj brak i ponovno se povezali, par odlazi na vikend odmor bez tehnologije u udaljeni planinski gradić. Ono što počinje kao savršen bijeg od tehnologije ubrzo izmiče kontroli.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala