Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dermot Mulroney razbija lanac krijumčarenja u traileru za Ruthless
Osvetnički triler "Ruthless" bavi se slučajem trgovine ljudima, Mulroney glumi trenera spremnog za osvetu

Dermot Mulroney razbija lanac krijumčarenja u traileru za "Ruthless"

Osveta je jelo koje se najbolje poslužuje hladno, au slučaju Dermota Mulroneyja — na nemilosrdan način. Objavljen je trailer za novi osvetnički triler, Ruthless. Mulroney, najpoznatiji po glumi u kultnom filmu Julije Roberts Moj najbolji prijatelj se ženi, u ovom će projektu preuzeti nasilniju ulogu iz opravdanog razloga. Mulroney glumi Harryja, srednjoškolskog trenera hrvanja, koji oplakuje smrt svoje kćeri, koja je ubijena pod misterioznim okolnostima.

Trailer započinje mučnom pričom o gubitku koja pomaže postaviti ton za ono što je pred nama. "Harryjeva kći je ubijena prije četiri godine. Netko ju je drogirao, silovao i ostavio da umre u jarku", objašnjava jedan lik drugome dok isječak počinje. Međutim, uvodna razmjena završava notom nade, "Mislim da pokušava spriječiti da se to dogodi vašoj kćeri."

Sa svakom scenom koja prolazi, vidimo kako se Harry bori sa svojom tugom dok osjeća potrebu da zaštiti druge žrtve zlostavljanja. Kada primijeti znakove zlostavljanja kod jedne od svojih učenica, preuzima na sebe intervenirati kod njenog oca. Kako trailer napreduje, ubrzo, Harry je uvučen u veći slučaj protiv ekipe poznate po trgovini mladim ženama, a trener hrvanja to jednostavno  ne može dopustiti. On sam kreće na osvetničko putovanje, stavljajući svoje šake u ralje ovih trgovaca ljudima. Čak i kada ga duga ruka zakona pokušava razuvjeriti, on ostaje odlučan.

Mulroneyjevu novu osvetničku avanturu režira kaskader i koordinator borbe koji je sada redatelj, Art Camacho. Zaokružujući glumačku postavu, u filmu također glume Jeff Fahey, Melissa Diaz, Mauricio Mendoza, Tonantzin Esparza i Niko Foster. Camacho će režirati prema scenariju koji je napisao redatelj uz Jamesa Deana Simingtona, Javiera Reynu, Kojija Stevena Sakaija.

Ruthless bit će dostupan 15. prosinca u digitalnom obliku i na zahtjev.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala