Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljen Inside Out 2: stiže nova emocija – tjeskoba!
"Izvrnuto obrnuto 2" nastavak je Pixarovog hita o emocijama iz 2015., u kina stiže u lipnju sljedeće godine

Predstavljen "Inside Out 2": stiže nova emocija – tjeskoba!

Foto: YouTube

Jeste li spremni za jednu sasvim novu, zbrčkanu emociju?

Pixar je jučer oduševio obožavatelje svojim prvim trailerom za Inside Out 2 (Izvrnuto obrnuto 2), nastavak animiranog hita Inside Out iliti Izvrnuto obrnuto iz 2015. godine u kojem smo upoznali 11-godišnju Riley (Kaitlyn Dias) i njezinih pet emocija nakon selidbe iz Minnesote u San Francisco zbog čega su Ljutnja i Tuga počele preuzimati kontrolu nad Srećom koja je dotad većinom bila primarna emocija. U nastavku Riley slavi 13. rođendan i stiže jedna sasvim nova emocija koja će unijeti još veći kaos (zapravo stiže ih još nekoliko!)!

U prvom filmu upoznali smo žutu Sreću (Amy Poehler), plavu Tugu (Phyllis Smith), zeleno Gađenje (Mindy Kaling), ljubičasti Strah (Bill Hader) i crvenu Ljutnju (Lewis Black) – kako Riley odrasta stiže nam nova emocija i to u ona narančasta, Tjeskoba (Maya Hawke)! U nastavku više-manje svi ponavljaju svoje glasovne uloge osim Mindy Kaling i Billa Hadera koji se s Pixarom nisu mogli dogovoriti oko financija tako da su ih zamijenili Liza Lapira i Tony Hale. Izvrnuto obrnuto pri svom je izlasku prije osam godina oduševio i kritiku i publiku te je 2016. osvojio i Oskara za najbolji animirani film. Može li nastavak ponoviti ovaj uspjeh, saznat ćemo za nekoliko mjeseci.

Kelsey Mann režirao je Izvrnuto obrnuto 2, a scenarij je napisala Meg LeFauve koja je radila i na originalu. Uz navedene glumce, poznato je kako je glas još posudila Diane Lane dok je ostatak ekipe zasad nepoznat – kao i detalji o radnji nastavka.

Izvrnuto obrnuto 2 u kinima očekujemo 14. lipnja 2024. godine, skoro punih devet godina od prvog filma. Na kraju članka možete pogledati prvi teaser trailer i poster. Hrvatsku najavu Blitz Cinestara možete pogledati na ovoj poveznici.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala