Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 11.11.
"Superstar", "The Voice" ili neki od rado gledanih filmova?

TV Preporuke dana – Subota 11.11.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 11. studenog.

SERIJE / EMISIJE

Gordon Ramsay: Neistražena područja, HTV 2 u 20:15 sati
Chef Gordon Ramsay putuje u zabačene kutke južnog Novog Zelanda kako bi otkrio tajne tradicionalne maorske kuhinje.

Superstar, RTL u 20:15 sati
Došlo je vrijeme za finalnu epizodu prije Superstar live-a. U recallu se svi kandidati koji su prošli bore za ostanak u natjecanju. Situacija je gusta jer su svi talentirani, no ovoga puta gledat će se i najmanje greške. Kojih 12 kandidata će dobiti sjajnu priliku prolaska u live i boriti se za titulu hrvatskog superstara.

The Voice Hrvatska, HTV 1 u 20:15 sati
Ove subote gledat ćemo prvu audiciju u kojoj će se predstaviti 12 kandidata koji ni vas ni mentore u crvenom stolcu neće ostaviti ravodušnima. Pet subota zaredom pratit ćemo audicije!

FILMOVI

Sherlock Holmes: Igra sjena, Doma TV u 19:55 sati
Pojavio se novi kriminalni genijalac, James Moriarty. On ne samo da je Holmesov intelektualni pandan, već svojom zloćom i potpunim neimanjem savjesti, stječe prednost pred detektivom. Holmes njegovu kobnu slagalicu zločina počinje otkrivati kod istrage ubojstva austrijskog princa.

Blizanac, Nova TV u 20:15 sati
Will Smith glumi Henryja Brogana, elitnog ubojicu, koji iznenada postaje meta tajanstvenog mladog operativca koji naizgled može predvidjeti svaki njegov potez.

Prevara, RTL 2 u 20:15 sati
John C. Reily Diego Luna i Maggy Gyllenhaal upravljaju svijetom sadašnjih i budućih varalica u Los Angelesu u ovoj domišljatoj priči koju je režirao Gregory Jacobs, dok su Fabián Bielinsky i Gregory Jacobs bili producenti.

10 razloga zašto te mrzim, HTV 1 u 22 sata
Film je adaptacija Shakespearovih tekstova iz kojih su scenaristice McCullah Lutz i Smith prilično uspješno prenijele radnju iz renesansne Italije u suvremenu američku srednju šlolu u Seattleu.

Specijalne agentice, RTL u 23:20 sati
One dolaze… u urnebesnoj akciji! Najsmješnija glumica današnjice Melissa McCarthy i nikad bolja Sandra Bullock!

Adam, HTV 1 u 0:10 sati
Adam živi otuđenim životom - sve dok ne upozna novu susjedu Beth, lijepu, modernu mladu ženu koja ga izvuče u vanjski svijet, što ima smiješne, dirljive i posve neočekivane posljedice. Njihova nemoguća i zbunjujuća veza otkriva koliko dvoje ljudi iz posve različitih svjetova mogu daleko otići u potrazi za prisnošću.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala