Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sony predstavio prvi teaser za nove Istjerivače duhova, poznat i službeni naslov!
"Ghostbusters: Frozen Empire" u kina stiže na proljeće 2024.

Sony predstavio prvi teaser za nove Istjerivače duhova, poznat i službeni naslov!

Foto: YouTube

Sony je jučer oduševio obožavatelje Istjerivača duhova – stigao je dugo očekivani teaser trailer za novi film i poznat je naslov, a u manje od 24 sata na Sonyjevom kanalu i onom Ghostbusters službenom skupio je skoro 9 milijuna pregleda!

Ghostbusters: Frozen Empire peti je film u franšizi i nastavlja se na Ghostbusters: Afterlife iz 2021. godine, a ovaj put se vraćamo korijenima! Obitelj Spengler nas vodi tamo gdje je sve počelo, u New York, gdje će se naći s originalnim Istjerivačima duhova koji su razvili tajni istraživački laboratorij kojim su hvatanje duhova odveli na sasvim novu razinu. No, otkriće drevnog predmeta pokrenut će zlu silu zbog čega će se i novi i stari Istjerivači morati udružiti kako bi zaštitili svoj dom, ali i cijeli svijet od novog Ledenog doba.

Ghostbusters: Afterlife je prije dvije godine režirao Jason Reitman, sin redatelja originalnih Istjerivača Ivana Reitmana, koji je priču o omiljenim Istraživačima duhova vratio na pravi put te je originalna postava, Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Annie Potts i Sigourney Weaver, ponovila svoje uloge. Ghostbusters: Frozen Empire režirao je Gil Kenan koji je s Jasonom Reitmanom napisao scenarij.

Svoje uloge iz Ghostbusters: Afterlife ponavljaju Paul Rudd, Carrie Coon, Finn Wolfhard i Mckenna Grace, a tu su još Kumail Nanjiani, Patton Oswalt, Celeste O’Connor, Logan Kim, Dan Aykroyd, Ernie Hudson i Annie Potts.

Ghostbusters: Frozen Empire u kinima očekujemo 29. ožujka 2024. godine, 40 godina nakon originala! U Hrvatskoj film je dobio prijevod Istjerivači duhova: Ledena prijetnja, a što se tiče datuma premijere zasad se navodi samo proljeće 2024.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala