Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Angourie Rice nova je Cady Heron, a Reneé Rapp je Regina George
Novu verziju "Mean Girls" potpisuje Tina Fey, a u kina nam stiže već 12.1.2024.

Angourie Rice nova je Cady Heron, a Reneé Rapp je Regina George

Foto: YouTube

Tina Fey predstavlja nam modernu verziju omiljenog klasika koji je prije 20 godina osvojio gledatelje i zauvijek se upisao na Internet, društvene mreže i donio razne meme-ove.

Dakako, riječ je o Mean Girls 2024, novoj verziji originala prevedenog Opasne djevojke u kojem su uloge ostvarile Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Amanda Seyfried i Lacey Chabert. U novoj verziji novu učenicu Cady Heron glumi Angourie Rice koja je dolaskom u novu školu odmah prihvaćena od popularnih cura poznate kao Plastike (The Plastics) među kojima je glavna Regina George (Reneé Rapp) koju slijepo slijede Gretchen (Bebe Wood) i Karen (Avantika).

Sve pada u vodu kad se Cady zaljubi u Regininog bivšeg dečka Aarona Samuelsa (Christopher Briney) nakon čega će joj Plastike pokušati zagorčati život, ali Cady se neće dati i uz pomoć svojih prijatelja Janis (Auli’i Cravalho) i Damiana (Jaquel Spivey) morat će naučiti kako da ostane vjerna sebi i ostane zdrave glave dok se nalazi usred nemilosrdne džungle iliti srednje škole.

Paramount je nove Opasne djevojke radio prema nagrađivanom istoimenom mjuziklu iz 2018., a koji je napravljen prema originalnom filmu iz 2004. godine. Reneé Rapp ponavlja svoju ulogu Regine iz navedene predstave s Broadwaya kojom je oduševila kritiku i publiku.

Tina Fey i Tim Meadows glumili su u originalnom filmu te se vraćaju u novoj verziji, a među novim glumcima su Jenna Fischer, Busy Philipps, Mahi Alam, Ashley Park, Connor Ratliff i Jon Hamm. Fey je napisala scenarij originala, predstave i ove nove verzije koju su režirali Arturo Perez i Samantha Jayne. Glazbu potpisuje Jeff Richmond s tekstom Nell Benjamin.

Nove Opasne djevojke trebale su se naći isključivo na streamingu Paramount+ prije nego što je odlučeno da će film prvo biti predstavljen u kinima tako da ga očekujemo već u siječnju, točnije 12. siječnja 2024. godine. U nastavku možete pogledati prvi trailer i poster.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala