Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prvi trailer The Velveteen Rabbit spaja animaciju s akcijom uživo i stvara čarobnu priču
U filmskoj adaptaciji omiljene priče glume Phoenix Laroche, Alex Lawther, Helena Bonham Carter i Nicola Coughlan

Prvi trailer "The Velveteen Rabbit" spaja animaciju s akcijom uživo i stvara čarobnu priču

Apple TV+ je predstavio trailer za svoj originalni specijal, The Velveteen Rabbit, čija globalna premijera treba biti prikazana u srijedu, 22. studenog. Ovaj novi specijal, nadahnut – kao i mnogi drugi obiteljski filmovi – cijenjenom klasičnom dječjom knjigom Margery Williams, prekrasno prenosi čar bezuvjetne ljubavi. Dok sedmogodišnji William dobiva voljenu novu igračku za Božić, on kreće na putovanje koje otkriva doživotno prijateljstvo i svijet prepun magije.

Izrađen od strane Magic Light Pictures, ovaj 40-minutni Apple TV+ specijal stručno isprepliće akciju uživo i zadivljujuću animaciju kako bi zamršeno uhvatio čudo dječje mašte i prigrlio bezvremenski klasik na način koji ste oduvijek zamišljali, ali nikada prije niste svjedočili.

Phoenix Laroche preuzima ulogu Williama u ovoj zvjezdanoj ekipi. svoje su glasove također posudili Alex Lawther kao Baršunasti zec, nominirane za Oscara Helena Bonham Carter u ulozi Mudrog konja, Nicola Coughlan u ulozi vile iz igraonice, Bethany Antonia kao ženski zec, Lois Chimimba kao Car, Paterson Joseph kao kralj, Clive Rowe kao lav, Nathaniel Parker kao muški zec, Tilly Vosburgh kao Momo, uz Samanthu Colley kao Majku i Leonarda Buckleyja kao oca.

U Williamsovoj kultnoj priči otkrivamo dirljivu priču o putovanju zeca igračke kako bi postao "stvaran" kroz snagu ljubavi i mašte. Priča se vrti oko plišanog zeca kojeg dječak William dobije kao božićni dar. Zečja želja da postane stvaran povezana je s njegovom rastućom vezom s Williamom, koji se sve više s njime igra. S vremenom zečje krzno postaje otrcano, a njegove nekad jarke boje izblijede zbog ljubavi i pažnje koju dobiva od Williama. Počinje pokazivati znakove istrošenosti, ali postaje iskreniji i ispunjeniji životom zbog ljubavi koju doživljava. Priča na prekrasan način prenosi ideju da je ljubav i privrženost koju dijete poklanja igrački ono što je čini stvarnom.

The Velveteen Rabbit bit će premijerno prikazan putem Apple TV+ 22. studenog.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala