Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Službeni trailer za Echo otkriva Daredevila i Kingpina
Nova Marvelova serija prva je koja će istovremeno doći i na Disney+ i Hulu te prva kojoj će biti objavljene sve epizode

Službeni trailer za "Echo" otkriva Daredevila i Kingpina

Foto: YouTube

Nova Marvelova serija Echo konačno je dobila prvi službeni trailer i poster, a u siječnju kada stigne na streaming bit će u mnogočemu pionir za Marvel Studios.

Echo je tako prva serija u produkciji Marvel Studiosa koja će istovremeno doći i na Disney+ i na Hulu, prva njihova serija čije će sve epizode biti odmah dostupne za bingeanje, prva koja nosi oznaku TV-MA (za odraslu publiku), a najvažnije – prva serija o nekom superjunaku (odnosno superjunakinji) u čijem je središtu lik osobe oštećenog sluha koja je Indijanka. Riječ je o liku Maye Lopez (Alaqua Cox) koju smo prvi put vidjeli 2021. godine u seriji Hawkeye.

„Reprezentacija je iznimno važna meni i svima u ekipi“, rekla je redateljica i izvršna producentica serije Sydney Freeland, i sama iz Navajo naroda koja je odrasla u rezervatu plemena u Novom Meksiku, prošlog mjeseca na predstavljanju serije.

Radnja serije nastavlja se nakon događaja iz Hawkeye, ali fokus je i na seizmičkim događajima u Lopezinoj obitelji koji će lik, kasnije poznat kao Echo, odvesti na put protiv Wilsona Fiska iliti Kingpina (Vincent D'Onofrio). Upravo zato posljedice događaja u seriji nisu kozmičke, kao u drugih MCU pričama poput Osvetnika ili Čuvara galaksije, već svakodnevne, ulične – istražuje se obitelj, trauma, kako se nosimo s njom, kako utječe na nas, mi na nju i onda sve oko nas. „Ovdje nije u pitanju sudbina svemira, već sudbina jedne obitelji“, pojasnila je Freeland.

Uz Cox, tu su autohtoni glumci kao što su Zahn McClarnon, Graham Greene, Tantoo Cardinal, K. Devery Jacobs, Chaske Spencer i Cody Lightning, s tim da je neke epizode režirala Catriona McKenzie, australska Aboridžinka. U najavi vidimo i Charlieja Coxa koji reprizira ulogu Matta Murdocka iliti Daredevila.

Echo na streaming stiže 10. siječnja 2024. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala