Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 5.11.
Raznovrstan izbor emisija i filmova za nedjeljnu večer

TV Preporuke dana – Nedjelja 5.11.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 5. studenog.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:15 sat
U posljednjoj epizodi dodijeljena je peta zlatna ulaznica za polufinale koju je plesačici Pauli Jeličić uručio Davor Bilman, unatoč neslaganju ostatka žirija s njegovom odlukom. Još malo neslaganja i pregršt iznenađujućih trenutaka dogodit će se u novoj epizodi ove nedjelje.

Nogometna groznica, HTV 2 u 22:15 sati
Nakon dvije nestvarne godine u Chelseau, tijekom kojih se sve što bi dotaknuli pretvorilo u zlato, odnos između Mourinha i Abramoviča pogoršava se.

FILMOVI

Dan nezavisnosti, Doma TV u 19:55 sati
Bio je to sasvim običan, ljetni dan... sve dok, bez upozorenja, golema sjena nije zamračila Zemlju. Neobičan atmosferski fenomen, zloslutni i hipnotički, proširio se nad čitavom našom planetom. Pitanje jesmo li sami u svemiru konačno je dobilo odgovor. I u samo nekoliko minuta, životi svih bića zauvijek su promijenjeni.

Transporter 3, RTL u 20:15 sati
Frank Martin je u mirovini? Nezamisliva ideja za njegove obožavatelje. I jednako nezamislivo za mafijaše koji ga namjeravaju vratiti u igru, htio on to ili ne.

Sapphires, HTV 1 u 21:10 sati
1968. bila je godina koja je oblikovala svijet, a za četiri mlade sestre Aboridžinice to je i godina u kojoj će se njihovi životi zauvijek promijeniti.

Hitman: Agent 47, Doma TV u 21:40 sati
Agent 47, produkt genetskog inženjeringa, stvoren je kako bi bio savršen stroj za ubijanje, a poznat je samo po zadnje dvije brojke bar codea koji mu je istetoviran na zatiljku.

Tražen, RTL u 22:15 sati
Wes ima 25 godina i osjeća se kao najjadnije stvorenje na planeti. Šef ga ubija u pojam, djevojke ga ignoriraju, i svi su sigurni da iz njega nikada neće biti ništa, ali onda upoznaje djevojku imenom Fox. Nakon što mu ubiju oca, Fox ga regrutira u tajno bratstvo ubojica.

Luda djevojačka, Nova TV u 22:45 sati
Pet najboljih frendica s fakulteta nakon punih 10 godina ponovno se sastaje i odlučuje provesti ludi vikend u Miamiju. Međutim, njihovo ludo partijanje naglo prelazi sve legalne granice kada slučajno ubiju muškog stripera. Kako pokušavaju pronaći izlaz iz nimalo ugodne situacije, njihova noć će otići u nekim potpuno neočekivanim smjerovima i u konačnici ih zbližiti u trenucima kada će im to najviše biti potrebno.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala