Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 4.11.
Subotnja večer donosi rado gledane emisije i novije filmove!

TV Preporuke dana – Subota 4.11.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 4. studenog.

SERIJE / EMISIJE

Gordon Ramsay: Neistražena područja, HTV 2 u 20:15 sati
Gordon Ramsay putuje na neka od najnevjerojatnijih i najudaljenijih mjesta na svijetu u potrazi za kulinarskim nadahnućem, velikim pustolovinama i nezaboravnim kulturnim iskustvima.

Superstar, RTL u 20:15 sati
Nove audicije potencijalnih glazbenih zvijezda!

FILMOVI

Sherlock Holmes, Doma TV u 19:55 sati
Višestruko nominirani za Oscara Robert Downey Jr. i Jude Law glume Holmesa, odnosno njegovog vjernog prijatelja dr. Watsona u ovoj misterioznoj akcijskoj avanturi scenarista Anthonyja Peckhama.

Drugo stanje Bridget Jones, HTV 1 u 20:15 sati
Nakon prekida s Darcyjem, Bridgetin sretni do kraja života plan nije baš krenuo kako treba. Ponovo sama u četrdesetima, odlučuje se fokusirati na svoj posao producentice lokalnih vijesti, okružena starim prijateljima. Konačno, Bridget drži sve pod kontrolom. Što može krenuti naopako?

San Andreas, Nova TV u 20:15 sati
Priča prati pilota helikoptera i spasioca Raya (Dwayne Johnson) koji nakon stravičnog potresa kreće iz Los Angelesa u San Francisco sa svojom suprugom, s kojom nije u najboljim odnosima, kako bi spasili kćer jedinicu. No, njihovo putovanje samo je početak užasa koji priroda sprema.

Bonnie i Clyde, RTL 2 u 20:15 sati
Upoznali su se 1930. kada je on pokušao ukrasti auto njezine majke. Još se nisu ni predstavili jedno drugom, a već su orobili trgovinu, ispucali nekoliko metaka i ukrali nečiji auto.

Sve što ste željeli znati o seksu, HTV 3 u 20:20 sati
Sedam različitih segmenata čine ovu zabavnu i seksom začinjenu komediju. Od Da li afrodizijaci rade?, u kojem dvorska luda (Woody Allen) pokušava probuditi seksualne želje kraljice, do Što se događa tijekom ejakulacije? u kojem pratimo kontroli centar tijekom uspješnog zavođenja.

Sve što funkcionira, HTV 3 u 21:55 sati
Boris je sredovječni mizantropični razvedeni muškarac iz New Yorka, koji iznenada susretne znatno mlađu nesofisticiranu južnjakinju Melodie s kojom se upušta u pigmalionsku vezu.

Nemoguća misija: Raspad sistema, Nova TV u 22:20 sati
Tri godine nakon zadnje Nemoguće misije, Tom Cruise se vraća ulozi Ethana Hunta, poznatog junaka akcijom i adrenalinom nabijenog serijala! I u novom nastavku Tom Cruise izvodi nevjerojatne vratolomije, često opasne po život.

Robin Hood, HTV 1 u 22:55 sati
Ovaj epski lopov i ratnik već cijelo stoljeće tjera filmaše da osmišljavaju nove priče o njemu. Neke od scena ovog filma su snimane u Dubrovniku, na Stradunu, u tvrđavi Bokar i Posatu, zahvaljujući redatelju Ottu Bathurstu, koji je Dubrovnik izabrao između deset svjetskih lokacija.

Gospođica Sharon Jones, HTV 2 u 22:55 sati
Nakon što se desetljećima prehranjivala radeći različite poslove - od zatvorske čuvarice do pjevačice na vjenčanjima - Sharon je u srednjim godinama ostvarila glazbeni uspjeh, u suradnji s bruklinskim R&B sastavom The Dap-Kings.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala