Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ryan Gosling je kaskader koji kreće u akciju u filmu The Fall Guy
Akcijski triler odaje počast kaskaderima diljem svijeta, a temelji se na istoimenoj TV seriji iz 1980-ih

Ryan Gosling je kaskader koji kreće u akciju u filmu "The Fall Guy"

Foto: YouTube

Universal Pictures predstavlja novi trailer i poster za akcijski triler The Fall Guy u kojem glavne uloge imaju velike holivudske zvijezde, Emily Blunt i Ryan Gosling.

Priča o kaskaderu koji je prisiljen doći u prve redove i postati akcijska zvijezda temelji se na istoimenoj televizijskoj seriji iz 1980-ih Glena A. Larsona s Leejem Majorsom i Heather Thomas u glavnim ulogama te je ujedno posveta svim kaskaderima diljem svijeta koji rade ogroman, ali i nevidljiv posao. Majors će se navodno pojaviti i u novom filmu, u zasad nepoznatoj ulozi.

Gosling je Colt Seavers, kaskader koji kao i svaki u tom poslu je već odradio niz eksplozija, hitaca, bio je u najtežim automobilističkim nesrećama, bacali su ga kroz prozor i s visina… sve za zabavu. Nakon jedne od najtežih scena u životu povukao se kako bi radio na svom fizičkom i psihičkom zdravlju, ali kad velika filmska zvijezda nestane s novog mega filma s ogromnim budžetom on će krenuti u istragu. Colt nije ni svjestan kakve ga sve komplikacije čekaju i na kakve će sve urote naići, a sve da pokuša vratiti ljubav svog života – redateljicu Jody Moreno (Blunt) koja je zadužena za film. Može li išta poći dobro?

The Fall Guy je poseban i po tome što dolazi od stvarnog kaskadera i redatelja Davida Leitcha (Bullet Train, Hobbs & Shaw, Deadpool 2, Atomic Blonde, John Wick) kojem je ovo najosobniji projekt dosada. Ovo je svojevrsno ljubavno pismo svim akcijskim filmovima i onima koji najintenzivnije rade na njima, a rijetko su prepoznati. Uz Blunt i Goslinga u ostalim ulogama su Aaron Taylor-Johnson, Winston Duke, Stephanie Hsu, Hannah Waddingham i Teresa Palmer. Scenarij potpisuje Drew Pearce.

The Fall Guy u kinima očekujemo 1. ožujka 2024. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala