Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 3.11.
Nove epizode omiljenih serija te rado gledani filmovi novijeg datuma

TV Preporuke dana – Petak 3.11.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 3. studeni.

SERIJE / EMISIJE

Ubojstva u Midsomeru, HTV 2 u 20:15 sati
Svake godine tradicionalniji stanovnici Elverton-Cum-Latterlyja okupljaju se u seoskoj pivnici na godišnjem natjecanju u dominu. Mještani godinama bruse vještinu za okršaj između seoskih momčadi koji se održava već desetljećima.

Inspektor Grace, HTV 2 u 21:50 sati
Gaia Lafayette, glazbena zvijezda u usponu, dobiva ponudu života i iste noći kad ona treba uzbuđeno najaviti svojim obožavateljima da sa svojim bendom odlazi u Los Angeles, zbog šokantnog događaja Grace i Branson pomisle da joj netko želi nauditi.

John River: Između živih i mrtvih, HTV 2 u 23:25 sati
Stellan Skarsgård glumi Johna Rivera, izvanredna policijskog inspektora čiji genij i najveća mana leže u krhkosti njegova uma. Nicola Walker glumi Riverovu kolegicu i pouzdanicu, istražnu narednicu Jackie Stevenson, Adeel Akhtar istražnog narednika Iru Kinga, a Lesley Manville njihova je šefica.

FILMOVI

Ubrzanje, HTV 1 u 20:45 sati
Nekadašnji plaćeni ubojica koji je upravo namjeravao promijeniti svoj način života, prisiljen je brzim kretanjem tjerati svoje srce da radi, jer su mu osvetoljubivi bivši poslodavci ubrizgali smrtonosni otrov koji će mu zauvijek zaustaviti srce ako mu bilo padne ispod aktivne razine.

Mladi Ahmed, HTV 3 u 22:20 sati
Jedanaesti dugometražni film braće Dardenne moderna je priča o radikalizaciji mladog uma, a sama tema otvara mogućnost rasprave o interpretaciji svete knjige Kur'ana od strane tinejdžera pod utjecajem.

Rocky 4, HTV 1 u 22:50 sati
Saga o usponu i uspjehu boksača Rockyja Balboe, koja je počela 1976., gotovo deset godina kasnije doživjela je vrhunac u četvrtom dijelu, dobrim djelom zahvaljujući Dolphu Lundgrenu, koji se proslavio ulogom sovjetskog boksača.

Početak, Nova TV u 23:10 sati
Leonardo DiCaprio je Dom Cobb, muškarac koji posjeduje mogućnost manipuliranja snovima. Zahvaljujući ovoj fantastičnoj sposobnosti Cobb je postao iznimno tražen od strane moćnih korporacija koji koriste njegove jedinstvene vještine kako bi nadmudrili konkurenciju i domogli se vrijednih informacija. Ipak, njegov najnoviji zadatak je drugačiji od bilo čega što je prije radio.

Posljednji samuraj, RTL u 23:25 sati
Kapetana Nathana Algrena (Tom Cruise), cijenjenog američkoga vojnog oficira i stratega unajmi japanski car kako bi svojoj vojsci omogućio da od najvećeg stručnjaka nauče vještine modernog ratovanja. Istovremeno, car planira ukinuti slavne samurajske postrojbe u korist potpune modernizacije svojih vojnih snaga.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala