Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Melissa McCarthy ispunjava želje u filmu Genie
Novu verziju filma "Bernard and the Genie" ponovno potpisuje Richard Curtis, redatelj filma "Zapravo ljubav"

Melissa McCarthy ispunjava želje u filmu "Genie"

Peacock je objavio prvi trailer i datum premijere filma Genie, njihove dosad neimenovane blagdanske komedije u kojoj glavne uloge imaju Melissa McCarthy i Paapa Essiedu. Redateljsku palicu filma drži Sam Boyd, dok scenarij potpisuje Richard Curtis.

Film Genie moderna je verzija blagdanskog klasika Bernard and the Genie iz 1991. godine, čiji je scenarij također potpisao Curtis. Poveznica s originalnim filmom jest i Alan Cumming, koji je prvom filmu glumio glavnog lika Bernarda, a u ovom glumi njegovog šefa.

McCarthy predvodi glumačku ekipu kao Flora, duh zarobljen u antiknoj kutiji za nakit više od 2000 godina gdje ju je zatvorila čarobnica nakon što se s njom porječkala. Nakon što je stoljećima ispunjavala želje pohlepnim ljudima željnim zlata, Flora se slučajno nađe na usluzi Bernardu Bottleu (Essiedu), čovjeku čiji se život pred njim raspada.

Bernard je život zapostavio radi posla te je preskočio rođendan svoje kćeri netom prije Božića što je bila kap koja je prelila čašu pa ga je žena Julie (Denée Benton) odlučila ostaviti. Da stvar bude još gora, njegov šef tiranin (Cumming) daje mu otkaz. Sam u svom njujorškom stanu Bernard nailazi na prašnjavu kutiju za nakit i slučajno oslobodi biće koje bi mu moglo vratiti život u normalu. U tom procesu će Flora i Bernard otkriti da ljubav i neočekivano prijateljstvo, mogu pokrenuti posebnu blagdansku čaroliju.

U filmu također glume Marc Maron, Luis Guzmán, Tate Ellington i LaChanze, a blagdanska čarolija filma Genie u kina će stići 22. studenog.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala