Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova pjesma Olivije Rodrigo predstavljena u najavi za prequel Igara gladi
"Igre gladi: Balada pjevica i zmija" u kina stiže za dva tjedna, radnjom su smještene 64 godine prije prvog filma

Nova pjesma Olivije Rodrigo predstavljena u najavi za prequel "Igara gladi"

Foto: YouTube

Olivia Rodrigo pridružuje se svijetu Igara gladi – ali samo kao glazbenica.

Pop zvijezda jučer je objavila kako će njezin novi singl biti Can't Catch Me Now, a navedena pjesma, koju je sama napisala, bit će i na službenom soundtracku novih Igara gladi koje za dva tjedna stižu u kina diljem svijeta.

„Tako sam uzbuđena što sam dobila priliku napisati pjesmu za Igre gladi: Balada pjevica i zmija, objavila je pjevačica na svojim društvenim mrežama, a ubrzo je stigla i kratka najava za film u kojoj možemo čuti dio pjesme. Cijela pjesma izlazi sutra, 3. studenog, a na službenom soundtracku bit će prva od 17 pjesama.

Podsjetimo, novi film nosi naslov Igre gladi: Balada pjevica i zmija (The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes) i prequel je Igara gladi koje su proslavile Jennifer Lawrence. Radnja Balade pjevica i zmija smještena je 64 godine prije prvog filma (tako da Katniss nećemo niti sresti) i to u vrijeme održavanja desetih Igara gladi kad upoznajemo Lucy Gray Baird (Rachel Zegler) koja predstavlja siromašni Okrug 12, a 18-godišnji Coriolanus Snow (Tom Blyth) njezin je mentor. Svi izgledi su protiv Lucy, a time i protiv Snowa, ali ovaj dvojac možda uspije sve šanse okrenuti u svoju korist. Počinje nemilosrdna borba za goli život.

Uz Zegler i Blytha među ostalima glume Hunter Schafer, Jason Schwartzman, Peter Dinklage, Viola Davis, Josh Andrés Rivera, Ashley Liao, Knox Gibson i Aamer Husain. Režiju potpisuje Francis Lawrence, a scenarij Michael Lesslie, Michael Arndt i Suzanne Collins.

Igre gladi: Balada pjevica i zmija i u hrvatskim kinima imat će premijeru kad i u ostatku svijeta tako da nam u kina stiže 16. studenog.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala