Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Natalia Cordova-Buckley preispituje svoj zdrav razum u filmu The Portrait
Psihološki triler predstavljen je prvim trailerom, također glume Ryan Kwanten, Mark-Paul Gosselaar i Virginia Madsen

Natalia Cordova-Buckley preispituje svoj zdrav razum u filmu "The Portrait"

Natalia Cordova-Buckley se ili nalazi na rubu razum ili ju proganja zlokobna prisutnost u najnovijem traileru za film The Portrait, i oboje zvuči jednako grozno. Smješten u predivno priobalno okruženje uz uznemirujuću gudačku glazbu, video nam predstavlja Sofiju, ženu koja je spremna na sve kako bi vratila svog supruga Alexa (Ryan Kwanten) u onaj sretni život koji su dijelili prije njegove nesreće.

Kako pokušava život vratiti u normalu, Sofia slučajno naiđe na portret iz 1937. godine, koji nevjerojatno sliči na njenog supruga. Ona počne preispitivati svoj zdrav razum, a granice stvarnost postanu nejasne kada čovjek s portreta izađe iz slike i počne opsjedati njen dom. Ili je sve to samo plod njene mašte?

Službeni sinopsis filma otkriva:

Nakon grozne nesreće koja je zauvijek promijenila život njenog supruga, odana žena postane opsjednuta zagonetnim portretom koji izgleda kao on u sretnijim danima. No kako se njena opsesija povećava, slika počne terorizirati njen život te ju dovodi do toga da se počne pitati je li slika ukleta i zaposjednuta nekom zlokobnom silom ili ona gubi svoj razum. Uhvaćena između jezivog nepoznatog i svojih vlastitih strahova, morat će se suočiti sa svojim najdubljim strahovima kako bi razotkrila uznemirujuću istinu prije nego bude kasno.

Nakon niza kratkih filmova, Simon Ross se odlučio napraviti svoj dugometražni redateljski debi upravo s ovim psihološkim trilerom. Uz već spomenute, u filmu također glume Isidora Goreshter, Mark-Paul Gosselaar i Virginia Madsen.

Uznemirujući psihološki triler The Portrait će u digitalnom obliku biti dostupan 8. prosinca.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala