Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Srijeda 1.11.
U večernjem terminu tu su rado gledane serije i filmovi od kojih je jedan novijeg datuma

TV Preporuke dana – Srijeda 1.11.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u srijedu, 1. studenog.

SERIJE / EMISIJE

San snova, RTL u 20:15 sati
Braniti Mirka na sudu jako je nezahvalan zadatak, ali Maja ne odustaje te se dosjeti što učiniti. No najprije se Mirko treba složiti s idejom. Bubalo i Andrej istragu privode kraju. Višnja ima problema. Sonja pokušava spasiti firmu, a u tome joj odmaže Zvonimir.

Kumovi, Nova TV u 20:20 sati
Šima i Stipan su u nevjerici nakon što su shvatili da su braća potpisala kupoprodajni ugovor za zemljište s Kajom. Aljoša i Vinko se pokušaju opravdati da je sve bilo legalno, ali Stipan ih u gnjevu izbacuje iz kuće te odbije novce za zemljište.

Šutnja, HTV 1 u 21:15 sati
Ozren Bauer priznaje da je "osječki osvetnik" te da je ubio Radića. Vesna mu pokazuje Vladimirovu sliku, no Ozren ne priznaje da je pucao u Vladimira i odnio snimke seksa s maloljetnicama koje je Vladimir imao u stanu. Jelena je u posjedu videa i želi ga objaviti.

Zaljev, HTV 3 u 22:25 sati
Ekipa nastavlja s istragom, u sklopu koje Lisa i Med otkrivaju da nisu svi bili u dobrim odnosima s žrtvom. Osumnjičenica odluči progovoriti te otkriva ključni dokaz koji samo dodatno zbuni Lisu.

FILMOVI

Sasvim obična ljubav, HTV 2 u 21:10 sati
Joan i Tom u braku su dugi niz godina. Njihov brak je skladan i sretan. Njihova sreća proizlazi iz zajedničkog života i punog ljubavi koja se iskazuje nježnošću i humorom. Kad je Joan neočekivano dijagnosticiran rak dojke, tijek liječenja osvjetljava njihov odnos s obzirom na to da se suočavaju s izazovima koji stoje pred njima i neizvjesnošću što bi se moglo dogoditi ako se Joan nešto dogodi.

Invictus, HTV 1 u 22:35 sati
Inspirirajuća istinita priča o Nelsonu Mandeli (Freeman), njegovom izlasku iz zatvora nakon pada apartheida, predsjedničkim izborima na kojima je uvjerljivo pobijedio i pokušaju ujedinjavanja njegove rasno podijeljene zemlje pomoću svjetskog prvenstva u ragbiju 1995. godine.

Poslije sumraka, RTL u 22:50 sati
Max Burdett (Pierce Brosnan) i njegova pomagačica Lola (Salma Hayek) su majstorski kradljivci koji se povlače na Rajski otok na Bahamima nakon još jednog uspjeha, pljačke drugog od tri poznata Napoleonova dijamanta. Njihova je financijska budućnost osigurana, a karijera u svijetu kriminala stvar prošlosti. Međutim, Stan (Woody Harrelson), FBI-ev agent koji je posljednjih sedam godina proveo neumorno tražeći Maxa, ne želi vjerovati u njihovo povlačenje i miran život.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala