Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Michael Fassbender je na ubojitoj misiji u filmu The Killer Davida Finchera
Film s Michaelom Fassbenderom i Tildom Swinton u glavnim ulogama uskoro stiže na Netflix

Michael Fassbender je na ubojitoj misiji u filmu "The Killer" Davida Finchera

Ovih je dana Netflix je objavio posljednji trailer za najnoviji film Davida Finchera, The Killer, u kojem Michael Fassbender glumi ubojicu s grižnjom savjesti nakon "sudbonosnog skorog promašaja". Debitirajući na Venecijanskom filmskom festivalu u rujnu, film je dobio nominaciju za prestižnog Zlatnog lava, priznanje koje se dodjeljuje najboljem venecijanskom filmu festivala.

Iako nije uspio osigurati najveću čast, osvojio je nagradu za najbolji soundtrack, skladbu koju su osmislili hvaljeni glazbenici Trent Reznor i Atticus Ross, obojica dobitnici Oscara poznati po svom izvanrednom radu na glazbi za filmove The Social Network i Soul.

Radnja filma donosi nam čovjeka koji je hladan, metodičan i sam, kojeg ne diraju društvene norme niti savjest. On je ubojica koji čeka u sjeni svoju novu metu. No što duže čeka to mu se sve više čini da gubi razum i svoju smirenost. Nakon skorog promašaja nađe se u borbi protiv svojih poslodavaca i samog sebe, u međunarodnoj potjeri za koju tvrdi da nije osobna.

Fincher je režirao film The Killer prema scenariju Andrewa Kevina Walkera, adaptiranom prema istoimenoj francuskoj strip seriji Alexisa Nolenta. U filmu se pojavljuju i Tilda Swinton, Charles Parnell, Sala Baker, Sophie Charlotte i Kerry O'Malley.

Film je u odabranim kinima već krenuo s prikazivanjem, a globalno će na Netflixu biti dostupan 10. studenog.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala