Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 28.10.
Subotnja večer donosi rado gledane emisije i (uglavnom) novije filmove

TV Preporuke dana – Subota 28.10.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 28. listopada.

SERIJE / EMISIJE

Stanley Tucci: U potrazi za Italijom, HTV 2 u 20:15 sati
Stanley Tucci posjećuje najsiromašniju talijansku regiju. Sicilija je najveći otok na Sredozemlju i poznata je kao Božja kuhinja zbog bogatog vulkanskog tla.

Superstar, RTL u 20:15 sati
Nove audicije potencijalnih glazbenih zvijezda!

FILMOVI

Bridget Jones: Na rubu pameti, HTV 1 u 20:15 sati
Bridget nalazimo upravo tamo gdje smo je i ostavili - u zagrljaju šarmantnog Darcyja. No, počeli su problemi. Osim šokantnog saznanja da on glasa za konzervativce, mora se nositi i sa zanosnom mršavicom Rebeccom koja je bacila oko na Marka, kao i Danielom Cleaverom.

Rampage: Totalni kaos, Nova TV u 20:15 sati
Davis Okoye dijeli neizbrisivu vezu s Georgeom, izvanredno inteligentnom gorilom koja je bila u njegovoj zaštiti od kad se rodio. No, genetski eksperiment koji je krenuo po zlu pretvorio je ovog nježnog majmuna u bijesno čudovište.

Poslije sumraka, RTL 2 u 20:15 sati
Nepretenciozna, ležerna i zabavna akcijska komedija redatelja Bretta Ratnera nekadašnjeg redatelja glazbenih spotova pop diva Madonne i Mariah Carey, nenametljivo je režirana priča o paru vještih pljačkaša.

Annie Hall, HTV 3 u 20:30 sati
Briljantna romantična komedija pomirila je u sebi Allenovu ranu burlesku i i slapstick sa stilskim eksperimentima i potrebom da u filmove ubacuje intelektualne reference, a radi se vjerojatno i o najemotivnijem Allenovu filmu.

Vuk s Wall Streeta, Doma TV u 21:40 sati
Temeljen na istinitoj priči, film predstavlja život Jordana Belforta (Leonardo DiCaprio), od njegova uspona na burzi, velikih zarada i života na visokoj nozi, do pada povezanog s kriminalom i korupcijom.

Zločeste mame, RTL u 22:20 sati
Scenaristi filma Mamurluk donose urnebesnu komediju o natjecateljskom svijetu majki u kojem glavne uloge tumače Mila Kunis, Kristen Bell i Christina Applegate.

Bloodshot, Nova TV u 22:20 sati
Ray Garrison bivši je vojnik specijalnih postrojbi koji postaje žrtva eksperimenta i dobiva nadljudske moći. Nakon što mu obitelj bude brutalno ubijena, uz pomoć napredne nanotehnologije postaje nepobjedivi ubojica, a u život se vraća s nevjerojatnim supermoćima.

Meci iznad Broadwaya, HTV 3 u 22:25 sati
Svoj vjerojatno najbolji film u devedesetima i jedno od istaknutijih ostvarenja cjelokupna opusa, "Bullets Over Broadway", Woody Allen realizirao je 1994., a film je zanimljiv i po tome što je jedan od vrlo rijetkih Allenovih redateljsko-scenarističkih projekata u kojima sam nije glumio.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala