Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ekipa filma Five Nights at Freddy's: cilj je da obožavatelji budu zadovoljni
Horor prema omiljenoj video igrici od danas možete pogledati i u hrvatskim kinima

Ekipa filma "Five Nights at Freddy's": cilj je da obožavatelji budu zadovoljni

Foto: YouTube

Od danas, 26. listopada, horor Five Nights at Freddy's kreće s prikazivanjem u većini zemalja svijeta pa tako i u Hrvatskoj, a Universal je objavio kratki video s ekipom koja je radila film te koja obožavateljima želi poručiti da su oni na prvom mjestu!

Među ekipom čujemo redateljicu i jednu od scenaristica Emmu Tammi koja odmah naglašava da je cijelo snimanje bilo posvećeno tome da obožavatelji budu zadovoljni te da je film što vjernije odražava igricu. Tu su i Josh Hutcherson koji se nalazi u glavnoj ulozi kao zaštitar Mike te omiljeni komičar Matthew Lillard koji glumi Stevea – obojica naglašavaju koliko se pazilo na detalje i da obožavatelji mogu biti sigurni da se cijela ekipa brinula da očuvaju njihov svijet, igricu te likove.

Five Nights at Freddy's stiže taman prije američke Noći vještica i donosi priču o Mikeu koji jedva uzdržava svoju mlađu sestru Abby pa kad naiđe na oglas za posao zaštitara odmah će pristati na njega. Posao je naizgled vrlo jednostavan jer sve što treba jest raditi u noćnoj smjeni u restoranu Freddy Fazbear's Pizza i paziti na objekt. No, već na prvoj noći na poslu shvaća da njegova noćna smjena neće biti jednostavna kako je mislio. Štoviše, bit će potencijalno smrtonosna.

Franšizu igrica osmislio je Scott Cawthon koji je radio i na scenariju s Tammi i Sethom Cuddebackom, a uz Hutchersona i Lillarda glume Mary Stuart Masterson, Elizabeth Lail, Piper Rubio i Kat Conner Sterling. Glasove ubojitim robotskim likovima posudili su Kevin Foster, Jade Kindar-Martin, Jessica Weiss i Roger Joseph Manning.

Franšiza video igrica Five Nights at Freddy's svakako ima ogromnu bazu obožavatelja, a hoće li Oni (odnosno gledatelji općenito) biti zaista zadovoljni napravljenim filmom – saznat ćemo uskoro. U nastavku se prisjetite službene najave za film koji od danas možete gledati u kinima te na streamingu servisu Peacock.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala