Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nemoguća misija 8 tek na ljeto 2025., prequel Mjesta tišine izlazi 2 mjeseca kasnije
Dosta je odgoda kad su u pitanju filmovi studija Paramount

"Nemoguća misija 8" tek na ljeto 2025., prequel "Mjesta tišine" izlazi 2 mjeseca kasnije

Foto: YouTube

Jučer je iz Paramounta stigla vijest o odgodama jakih filmskih naslova.

Možda najveće (neugodno) iznenađenje jest ono kad je u pitanju Nemoguća misija 8 koja će umjesto 28. lipnja 2024. doći tek 23. svibnja 2025. – iako se u kinima trebala naći godinu dana nakon premijere Nemoguće misije: Odmazda u srpnju ove godine. Razlog odgode jest SAG-AFTRA štrajk zbog čega je produkcija mnogih velikih filmova na čekanju – i to će biti sudbina većine visokobudžetnih naslova ako sindikati ne uspiju dovršiti pregovore u narednim tjednima. Iako je osmi film u serijalu trebao nositi podnaslov Odmazda drugi dio i kod toga je došlo do promjene: Nemoguća misija 8 nastavit će se na Odmazdu, ali s novim (zasad nepoznatim) naslovom.

Odgodu je dobio i A Quiet Place: Day One, prequel horor hita Mjesto tišine iz 2018. godine, iako ne preveliku – u kinima ga očekujemo 28. lipnja 2024. (umjesto nove Nemoguće misije) umjesto 8. ožujka 2024. Pomaknut je i datum premijere zasad neimenovanog animiranog nastavka SpongeBob SquarePants s 23. svibnja 2025., na koji stiže Nemoguća misija 8, na 19. prosinca 2025.

Kako ne bi u pitanju bile samo odgode, komedija u režiji Johna Krasinskog Imaginary Friends, u kojoj glumi s Ryanom Reynoldsom, Emily Blunt, Mattom Damonom, Awkwafinom, Steveom Carellom, Alanom Kimom i Phoebe Waller-Bridge, stiže čak sedam dana ranije i to 17. svibnja 2024. umjesto 24. svibnja 2024. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala