Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Edgar Ramírez je samouvjereni prevarant u prvoj najavi druge sezone serije Dr. Death
U drugoj sezoni Peacockove antologijske serije također glumi Mandy Moore

Edgar Ramírez je samouvjereni prevarant u prvoj najavi druge sezone serije "Dr. Death"

Neka vas ne zavara šarm Edgara Ramíreza u novoj ulozi u drugoj sezoni Peacockove omiljene serije, Dr. Death. Njegov lik možda odiše karizmom, ali ta karizma dolazi s velikom cijenom. Ovih je dana streamer otkrio kada će svih osam epizoda druge sezone njihove antologijske serije biti dostupne, a imamo prilike vidjeti i prve kadrove.

Samouvjereno koračajući kroz niz otvorenih vrata, teaser predstavlja Ramírezovog Paola Macchiarinija, kirurga u središtu laži, prijevare i ubojstva. Vrlo siguran u svoje talente, glas Ramíreza se može čuti kako se hvali: "Posao koji radim mogao bi promijeniti svijet."

Uz Ramíreza se u glavnoj ulozi nalazi Mandy Moore, koja će se pojaviti u ulozi žene koja razotkriva Macchiarinija kao čudovište kakvo on uistinu jest.

Glumačku postavu uz Moorea i Ramíreza popunjavat će Luke Kirby, Ashley Madekwe i Gustaf Hammarsten. Nadovezujući se na uspjeh debitantske sezone, u kojoj je Joshua Jackson glumio pokvarenog neurokirurga Christophera Duntscha, nastavak Dr. Deatha ima visoku ljestvicu koju treba dostići.

Kao i prva sezona, druga sezona serije Dr. Death također se temelji na istinitoj priči, koja je izvorno bila Wondery podcast pod nazivom Miracle Man. Uz dramatiziranu produkciju, Peacock će također izbaciti Dr. Death: Cutthroat Conman, dokumentarac koji će publici dati bolji uvid u dublju istinu iza Macchiarinija. Stići će 21. prosinca, na isti dan kad i cijela druga sezona.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala