Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Barry Keoghan zarobljen u svijetu dekadencije u novom traileru za Saltburn
Premijera novog filma Emerald Fennell očekuje se u studenom

Barry Keoghan zarobljen u svijetu dekadencije u novom traileru za "Saltburn"

Kako se približavamo izlasku filma Saltburn, tvorci filma otkrivaju nove promo materijale, svaki još mračniji od prethodnog. Novi trailer objavljen ovih dana vodi nas dublje u grešni i zlokobni svijet posjeda iz naslova, nudeći nam detaljniji uvid u njegove ekscentrične stanovnike.

Film Saltburn usmjeren je na studenta Olivera Quicka (Barry Keoghan) koji se bori pronaći svoje mjesto na Sveučilištu Oxford kada upozna Felixa Cattona (Jacob Elordi), svog šarmantnog i aristokratskog školskog kolegu. Oliver je tipični zbunjeni brucoš s praktički nepostojećim društvenim životom. Pa kad naiđe na Felixa koji naizgled ima sve što poželi, odmah ga privuče.

Njih dvoje započinju burno prijateljstvo u kojem Oliver provodi ljeto na Felixovom velikom obiteljskom imanju. Unatoč Felixovim sumnjičavim hirovima koji su bili u punom svjetlu nakon njihovog prvog susreta, Oliver ignorira ove znakove upozorenja i prihvaća njegov poziv u Saltburn, ali kao što trailer otkriva, nije kao da je jadni Oliver imao bolje mjesto za život.

Ostatak trailera naglašava tamu koja leži duboko unutar visokih zidova naslovnog imanja. Kao i ostatak Cattonovih, Oliver se pridružuje mnogim grešnim popustljivostima koje posjed predstavlja. "Mislim da mi se sviđaš čak i više nego prošlogodišnji", otkrije mu netko od prisutnih, dajući naslutiti da je ovo sve nekakav rutinski sport za Cattone. Prije nego što Oliver shvati u što se uvalio, već je prekasno i više nema mjesta za bijeg.

Uz Elordija i Keoghana glume Rosamund Pike, Richard E. Grant, Alison Oliver, Archie Madekwe i Carey Mulligan. Produkcijski tim također se može pohvaliti slavnim imenima uključujući Barbie zvijezdu Margot Robbie i Joseyja McNamaru, koji su oboje producenti.

Saltburn je do sada prikazan na nizu filmskih festivala diljem svijeta, a u kina stiže 17. studenog.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala