Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Veteran audicija vraća se peti put na Supertalent
Maja: „Od svega na kugli zemaljskoj što je već netko izmislio, kako ti ovo padne na pamet?!“

Veteran audicija vraća se peti put na "Supertalent"

Pjevač, plesač, glumac – sve to bio je Bruno Tomašić tijekom proteklih sezona Supertalenta, a ovaj veteran audicija u nedjelju se vraća u najgledaniji zabavni show u zemlji po peti put! Unatoč drugačijem izgledu, žiri će ga odmah po ulasku na pozornicu prepoznati i prisjetiti se njegovih upečatljivih dosadašnjih nastupa koje Fabijan, kao najmlađi član žirija, nije imao prilike vidjeti uživo.

„Jedne godine je došao i imao je lutku na napuhavanje. Plesao je s njom na pjesmu iz Titanica“, prisjetit će se Maja, a na pitanje čime se trenutno bavi, Bruno će tajanstveno odgovoriti: „Svime i svačime“. Osim što je više puta nastupio na Supertalentu, Tomašić je također poznat po ulozi Anđe iz legendarne emisije 'Noćna mora Željka Malnara' koja se emitirala gotovo 20 godina.

Iako se dosad predstavio s nekoliko različitih talenata, Bruno će za svoju jubilarnu petu audiciju odabrati nešto potpuno novo, što ni po čemu nije slično prethodnim nastupima. „Otkrio sam da mogu utjecati na fizičku realnost. Prvi put kad sam otkrio taj svoj talent bio sam dosta prestrašen i nisam znao što se događa oko mene. Malo po malo se klupko počelo odmotavati i počeo sam shvaćati što je u mom umu“, govori Bruno, a talent koji će predstaviti iznenadit će članove žirija, unatoč tome što su se dosad uvjerili da od njega mogu očekivati i ono neočekivano.

„Od svega što ti je moglo pasti na pamet i od svega na kugli zemaljskoj što je već netko izmislio, kako ti ovo padne na pamet?!“, reći će Maja. „Ovo je izvantjelesno ispoljavanje uma. Meni je ovo puno bolje od Titanica i svih drugih nastupa“, dodat će Davor, a o kakvom se nastupu radi, doznat ćemo u nedjelju.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala