Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 21.10.
Subotnja večer donosi rado gledane emisije i filmove

TV Preporuke dana – Subota 21.10.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 21. listopada.

SERIJE / EMISIJE

Stanley Tucci: U potrazi za Italijom, HTV 2 u 20:15 sati
U ovoj epizodi Stanley Tucci vraća se u svoj bivši dom, Toskanu. Toskana je kolijevka renesanse i cijenjene umjetnosti, arhitekture te kulture.

Superstar, RTL u 20:15 sati
Nove audicije potencijalnih glazbenih zvijezda!

FILMOVI

Paklena kuhinja, Doma TV u 19:55 sati
Ovaj zadivljujuće zabavan i emotivan film priča je o ljubavi prema hrani, o ljubavi između dvoje ljudi i o snazi koju nosi druga šansa.

The Batman, Nova TV u 20:15 sati
Nakon godina lutanja ulicama Gothama i s nekoliko pouzdanih saveznika - usamljeni osvetnik postaje jedino utjelovljenje pravde među svojim sugrađanima. Kada Gothamovu elitu napadne sadistički ubojica, niz zagonetnih tragova vodi najvećeg istražitelja podzemlja u najmračniju avanturu do sada.

Dnevnik Bridget Jones, HTV 1 u 20:15 sati
Britanska kolumnistica Helen Fielding objavljivala je tijekom 1990-ih rado čitane tekstove o privatnim, poslovnim i romantičnim nedoumicama žena na pragu srednjih godina. Tako je nastala knjiga Dnevnik Bridget Jones koja je u kratkom vremenu postala britanski i svjetski bestseler.

Isplata, Doma TV u 21:45 sati
Susret znanstveno-fantastične legende, Philipa K. Dicka, i akcijskog genija, Johna Wooa, bio je jedan od najintrigantnijih filmskih događaja 2003. Woo je uspio u naizgled nemogućoj misiji: spojiti fascinantne Dickove ideje sa svojim virtuoznim akcijskim sekvencama.

As u rukavu, HTV 1 u 22:30 sati
Kada lik prevrtljivog mađioničara postane policijski svjedok u sudskom procesu protiv istaknutog šefa lasvegaškog podzemlja, visoka cijena za njegovu glavu izaziva grozničavu utrku plaćenika, kojoj je cilj njegov bespovratni nestanak.

Šest dana, sedam noći, RTL u 22:30 sati
Romantična akcijska komedija, s izvrsnim glumcima Harrisonom Fordom i Anne Heche. Film koji ni na trenutak nije dosadan!

Noć i dan, Nova TV u 23:30 sati
Radnja se vrti oko mlade i pomalo usamljene žene (Cameron Diaz) kojoj bezopasni susret sa šarmantnim strancem (Tom Cruise) odjednom potpuno preokrene život. Igrom slučaja uplete se u riskantnu špijunsku igru s nevjerojatno sposobnim tajnim agentom koji pokušava zaštititi novi izum, u kojem je skrivena tajna beskonačnog izvora energije te spasiti njegovog izumitelja.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala